23948sdkhjf

Vestas i samarbejde med tysk logistik-gigant

Sammen med DB Schenker har den danske vindmølleproducent åbnet et nyt komponentlager nær Leipzig.
Det nye logistik-center i Leipzig er på 5.000 kvadratmeter og er en udvidelse af Vestas’ eksisterende reservedelslager på 10.000 kvadratmeter.

- De nye logistik-faciliteter er etableret for at garantere Vestas hurtige og effektive reservedele og service – fra den mindste skrue til store gearkasser og generatorer, siger Dr. Michael A. Kluger, medlem af direktionen hos Schenker Deutchland AG.

- Nede-tid på vores faciliteter betyder tab af produktion, hvilket bliver til finansielle tab for vores kunder. Vi er ganske enkelt nødt til at kunne levere reservedele til vores serviceteknikere hurtigt for at hindre stop og for at sikre hurtige reaktionstider. Takket være vores effektive service-infrastruktur og den udvidede logistik-hub er vi altid i stand til at følge med den voksende transkaktions-volumen og tilfredsstille kundernes høje standarder fuldt ud, når det gælder leveringstid, fleksibilitet og kvalitet, siger Hans Jörn Rieks, president hos Vestas Central Europe.

Logistik-centeret er blevet drevet af Schenker siden 2008, og de 70 ansatte leverer 12.000 forskellige reservedele dagligt til 750 Vestas-teknikere til vedligehold af 7.900 vindmøller i Holland, Belgien, Tyskland, Østrig, Kroatien, Bulgarien og Rumænien.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157