23948sdkhjf

Jesper Hjulmand træder ind i DIs forretningsudvalg

DI repræsenterer stadigt flere virksomheder inden for det digitale område og energisektoren.

De to brancher forankres nu endnu stærkere i DI, idet adm. direktør André Rogaczewski, Netcompany A/S, og adm. direktør Jesper Hjulmand, Seas-NVE Holding A/S, træder ind som nye medlemmer af DI’s forretningsudvalg.

Det er de seneste års rekordstore tilgang af virksomheder, der får DI til at udvide sit forretningsudvalg permanent fra 12 op til 15 medlemmer.

På den måde forankres flere centrale sektorer DI’s valgte ledelse.

- DI eksisterer for vores medlemmer, og derfor skal denne fantastisk positive udvikling med stor medlemstilgang også afspejles i vores ledelse, siger DI’s formand, Lars-Peter Søbye.

Han glæder sig over, at DI får to så markante virksomhedsledere ind i forretningsvalget.

- Grøn omstilling og vækst står højt på vores dagsorden på tværs af brancher og størrelse. Netop digitalisering og energi er nøgler til at realisere potentialet. Derfor er det også vigtigt for DI, at få to så centrale og kompetente virksomhedsrepræsentanter på de felter, ind i vores forretningsudvalg, siger Lars-Peter Søbye.

Fakta

- Med de to nye medlemmer består DI’s forretningsudvalg af 14 medlemmer.

- Adm. direktør Jesper Hjulmand fra SEAS-NVE Holding A/S bestrider også tillidshvervene som formand for Danske Energi- og Forsyningsselskabers Arbejdsgiverforening og Dansk Energi.

- Adm. direktør André Rogaczewski, Netcompany A/S er formand for DI Digital.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095