23948sdkhjf

Konkurs truer Green Wind Energy

Der arbejdes stadig på en rekonstruktion af selskabet, men der er så få likvider, at det kan blive nødvendigt med en konkursbegæring.
Onsdag udsendte advokat John Sommer Schmidt, der står for rekonstruktionen af GW Energy, en statusopgørelse. I den erkender han, at der er risiko for, at det hele ender med en konkurs.

Det skyldes blandt andet, at selskabet endnu ikke har afleveret noget regnskab for 2010/2011, og at der p.t. ikke er midler nok til at færdiggøre regnskabet.

- I den forbindelse skal det bemærkes, at udarbejdelse af årsrapport til børsen er forbundet med betydelige omkostninger. Det kan således ikke udelukkes, at det ikke vil være muligt at få udarbejdet årsrapporten, hvilket forventeligt vil medføre, at selskabet tages under konkursbehandling, skriver John Sommer Schmidt i fondsbørsmeddelelsen.

Kreditor finansierer fortsat aktivitet
De samlede aktiver i selskabet er opgjort til 180.000 kr., mens de samlede passiver er anmeldt til 259,2 mio. kr.

Der er ikke tilstrækkeligt med likvide midler i selskabet til afholdelse af udgifterne til administrationen, men selskabets største kreditor har givet finansieringstilsagn og stiller p.t. likviditet til rådighed for den fortsatte aktivitet.

Et rekonstruktionsforslag skal efter planen fremlægges for skifteretten senest 6. december. John Sommer Schmidt vil dog ikke afvise, at det kan blive nødvendigt at ansøge om en forlængelse af den frist.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093