23948sdkhjf

HI 2011: 19.914 fagfolk besøgte hi11 i Herning

Da Skandinaviens største industrimesse med 622 udstillere fredag sluttede i MCH Messecenter Herning, havde i alt 19.914 fagfolk besøgt messen.
Efter fire dage i industriens tegn lukkede hi11 fredag i MCH Messecenter Herning. Og her kunne man mærke en spirende optimisme i dansk industri med både rekordmange nyheder og en stigning i besøgstallet. Den seneste messe i 2009 blev besøgt af 19.147.

- Vi har fået mange gode tilbagemeldinger fra udstillerne, som fortæller, at de besøgende har været af høj kvalitet. Flere har meldt tilbage, at de allerede på andendagen har fået rigtig mange kontakter. Det understreger, at der er optimisme og kampgejst i dansk industri, fortæller projektchef for hi, Mona Jakobsen, MCH.

Tre års arbejde sparet
Verdens største distributør af elektroniske komponenter, Avnet, var blandt de 622 udstillere på årets hi-messe, og virksomheden har fået konkret udbytte af de fire messedage i Herning:

- hi11 har til fulde indfriet vores forventninger og mål. Vi er målrettet gået efter at få nye kontakter inden for automationsbranchen, og det er sket. Det er min vurdering, at vi har sparet op til tre års arbejde ved at finde dem på hi-messen i stedet for at benytte de almindelige kanaler, udtaler salgschef i Danmark, Preben Risvang fra Avnet Abacus.

Der har også været travlhed på robotgaden Kuka Strasse, hvor Europas største producent af robotter har udstillet sammen med sine syv danske partnere:

- Det har været nogle travle dage, hvor vi har mødt både nye og eksisterende kontakter. Vi har opnået vores mål med standen, nemlig at slå Kuka fast som en aktiv spiller på markedet, udtaler salgschef i Danmark, Kim Reeslev.
Læs mere om: HI11
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078