23948sdkhjf

Finsk vindmølleproducent etablerer sig i Danmark

Vindmølleselskabet WinWind starter ny salgs- og udviklingsafdeling i Århus.
Den finske vindmølleproducent WinWind etablerer en afdeling i Danmark og har som en række andre internationale virksomheder inden for vindenergi valgt at placere sig i Århus-området.

WinWind tæller globalt over 800 medarbejdere med hovedsæde i Finland og afdelinger i Indien, Frankrig, Sverige og Estland – og nu også i Danmark. Den nye afdeling bliver i opstarten på ca. 20 medarbejdere.

- Vi ser frem til at starte en helt ny afdeling op i Danmark, hvor Århus er det naturlige valg for denne type enhed. Med en placering i netop Aarhus ønsker vi at styrke vores position på det globale marked for vindenergi. Vi mener, at Århus har de helt rette forhold for vores virksomhed med den lette adgang til rekruttering og den store videnbase inden for vindsektoren i hele Århus-området, fortæller Peter Holmgaard, der er chief sales officer hos WinWind, om valget af Aarhus.

WinWind blev grundlagt ved årtusindskiftet, men virksomheden startede sin historie allerede længe før det. I løbet af de ti år virksomheden har eksisteret, er WinWind vokset fra en lille finsk virksomhed til en veletableret international vindmølleproducent og leverandør af løsninger inden for vindenergi. I september 2008 besluttede den Abu Dhabi-baserede Masdar, at investere 120 mio. euro i WinWind, hvilket åbnede mulighederne for videre udvikling, vækst og internationalisering. I dag er Winwind primært ejet af Siva Group fra Indien, Masdar fra Abu Dhabi og det finske investeringsfirma Finlands Industriinvestering A/S.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11