23948sdkhjf

Mobile energianlæg fænger an i udlandet

Industrivarme oplever stigende interesse for virksomhedens mobile energianlæg fra kunder i udlandet.
Industrivarme har netop lagt sidste hånd på et mobilt energianlæg til en norsk kunde. Der er tale om et 2,8 tons dampanlæg, som straks skal sendes til Norge.

Ordren er udtryk for den eksportvækst, som virksomheden med base i Storvorde ved Aalborg oplever. Ud over den norske ordre arbejder Industrivarme på et par anlæg til eksport og leverer også til grønlandske kunder.

Fleksibilitet tiltrækker kunderne
Fremover vil Industrivarme i stigende grad satse på de mobile energianlæg, som har vakt interesse, forklarer direktør Allan S. Jakobsen til Energy-Supply.

De mobile energianlæg, som fremstilles på fabrikken i Storvorde, er kedelanlæg bygget ind i enten standardcontainere eller specialbyggede modulhuse. Der er tale om damp- og varmecentraler eller generatoranlæg, der kan fyres med gas, olie eller biomasse.

Ifølge Allan S. Jakobsen tiltrækkes kunderne af, at de mobile energianlæg har kortere leveringstid end almindelige anlæg, da de bygges som færdige enheder på fabrikken og dermed er installations perioden hos kunderne meget kort. Samtidig spares anlægsudgifter hvor anlægget skal anvendes.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094