23948sdkhjf

Storordre til SSP Technology

Den fynske virksomhed har henover sommeren fået to aftaler med en asiatisk vindmøllefabrikant på design af vinger og produktion af vingeforme.
SSP Technology’s administrerende direktør Søren Brouer ser ordrerne som en tilkendegivelse af, at virksomhedens teknologi er konkurrencedygtig, men også som endnu et cadeau til dansk vindteknologi generelt. Det skriver SSP Technology på sin hjemmeside.

- At en lille virksomhed som SSP Technology er i stand til at konkurrere med de helt store internationale spillere i branchen og vinde ordrer af denne størrelse viser, at den unikke viden og teknologi som danske virksomheder besidder stadig er værdifuld trods det øgede fokus på pris og leveringstids. Vi er stolte af, at vi med disse ordrer endnu engang kan slå fast, at vores unikke viden og teknologi inden for vingeteknologi spiller en vigtig rolle inden for udviklingen i branchen, siger Søren Brouer.

Todelte aftaler
Aftalerne er begge delt i to dele, hvor den første del består af en designaftale på design af en vindmøllevinge. Vingens designspecifikation har været under grundig evaluering samt test, og designprocessen er sket i tæt samarbejde med kunden.

Anden del af aftalerne er en produktionsaftale på vingeformene samt de første protoypevinger til test. På grund af vingernes størrelse og projekternes kompleksitet vil formene mod sædvane blive produceret i mere end ét stykke. I begge projekter vil både vingeformen og prototypevingerne blive produceret i Danmark og efterfølgende afskibet til kunden.

Udover det faktum at indgåelse af kontrakterne udgør en vigtig milepæl for SSP Technology, betyder det også, at virksomheden vil have behov for at øge antallet af medarbejdere i løbet af de næste par måneder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08