23948sdkhjf

Overvældende interesse for plads på Østerild

Risø DTU kan konstatere, at der har været en betydelig interesse for at få en plads på testcenteret Østerild - og det endda før ansøgningsfristen er udløbet.
Hos Risø DTU sidder Souschef Peter Hjuler Jensen i øjeblikket og svarer på de mange tekniske spørgsmål, der er havnet på hans bord inden tidsfristen for at stille tekniske spørgsmål udløb 1. juli. Han kan bekræfte, at interessen for en plads på testcenter Østerild er stor, skriver Vindmølleindustrien.

- Ja, det har der. Vi har fået mange spørgsmål, og vi er nu ved at lægge sidste hånd på de spørgsmål vi skal have besvaret, siger Peter Hjuler Jensen og forklarer, at fordi det er et meget omfattende udbud, tager det også sin tid at få de mange spørgsmål besvaret.

Udenlandske virksomheder skæver til dansk testcenter
og det er ikke kun danske virksomheder, der vil have en fod inden for i det nord-vestjyske.

- Der er interessenter fra hele verden, der undersøger muligheden for at få en prøveplads i Danmark, fortæller Peter Hjuler Jensen og tilføjer:

- Det er første gang vi laver et samlet udbud internationalt [på både Høvsøre og det ny testcenter i Østerild, red], hvor man rækker ud mod hele verden og vi har da også mærket interessen fra mange forskellige lande.

Sidst frist 20. juli 2011
Sidste frist for at søge om en af de tre pladser på testcentret er onsdag d. 20. juli, og fordi udbuddet stadig er i gang, kan Peter Hjuler Jensen ikke røbe, hvor mange, der allerede har afleveret ansøgning.

Fredag d. 12. august vil Risø DTU afsløre, hvilke virksomheder, der har fået plads på testcentret i Østerild.

De første møller vil kunne rejses i Østerild i foråret 2012.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093