23948sdkhjf

Faxe Forsyning lufter ud efter direktørskifte

Kort før jul kunne Faxe Forsyning meddele, at direktør Henrik Ellermann efter gensidig aftale med bestyrelsen fratrådte sin stilling med øjeblikkelig virkning.

Samtidig satte bestyrelsen Ivan Lilleng ind som konstitueret direktør indtil Henrik Ellermanns efterfølger er fundet.

Nu er tiden så kommet til at få luftet lidt ud.

I hvert tilfælde har selskabets bestyrelsesformand Lars Folmand i følge SN.dk udsendt en pressemeddelelse, hvor han oplyser, at Faxe Forsyning i forbindelse med oprydningen efter direktørskiftet er stødt på ikke uvæsentlige forhold, som han føler sig forpligtiget til at informere kunder og kommunen om.

- Det lader til, at der mellem selskabet og den kommunale forvaltning er indgået aftaler og foretaget sagsbehandling, som er ukendt for den siddende bestyrelse i selskabet, samt for direktør og chefniveauet i Faxe kommune. Det ser således ud til, at der i en ånd af 'kammerateri' og 'misforstået hjælpsomhed' er foretaget dispositioner mellem selskabet og forvaltningen, der ikke overholder lovkrav og forvaltningspraksis på de pågældende områder, der er berørt, skriver han ifølge SN.dk i pressemeddelelsen.

Om de 'ikke uvæsentlige forhold' direkte har ført til direktørskiftet vil konstitueret direktør Ivan Lilleng ikke bekræfte over for avisen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095