23948sdkhjf

Det sker: Informationsarrangement om Grøn Offshore Energi

Alliancen for Grøn Offshore Energi inviterer i samarbejde med Vindmølleindustrien, IDA, DI, Force Technology, LORC, Offshore Center Danmark og DS Håndværk & Industri til netværks- og informationsarrangement om støttepuljer for grøn offshore energi.
Tid og sted
Torsdag den 16. juni kl. 10.00-14.00, DS Håndværk & Industri, Magnoliavej 2, 5250 Odense

Tilmelding
Tilmelding er gratis. Klik her for at tilmelde dig
Alle tilmeldte vil umiddelbart inden arrangementet pr. mail blive bedt om at udfylde et elektronisk spørgeskema som et led i tilpasningen af parallelsessionerne til deltagernes efterspørgsel.

Målgruppe
Arrangementet er målrettet virksomheder inden for grøn offshore energi som enten ønsker mere information om støttepuljemuligheder eller virksomheder som allerede har konkrete projektplaner.
Formålet med dagen er at give et kort og klart billede af støttemulighederne til projekter samt involvere deltagerne med henblik på konkret projektdeltagelse.

Indhold
- Hør om støttepuljer
- Hør en virksomhed fortælle om erfaringer
- Kom i kontakt med alle relevante aktører der kan hjælpe jer videre fra ide til projekt – uanset hvor I står

Detaljer
Fokus vil være på forsknings-, udviklings- og demonstrationspuljer og der vil blive givet overordnet information om puljernes forskellige målgrupper og hvordan man tilgår midlerne. Der vil være information om følgende støtteordninger:
• EU 7. Rammeprogram for forskning og udvikling – Energiprogrammet
• EU 7. Rammeprogram for forskning og udvikling – SMV-programmet
• Danske puljer: EUPD, ForskEL og ForskVE

For at give et virkelighedsbillede af hvad det vil sige at deltage i et støttet projekt, vil der blive præsenteret en case af en virksomhed, som selv har været med i et støtte-projekt.

Resten af programmet er delt op i tre parallelforløb inddelt efter ovennævnte støttepulje-kategorier. Parallelforløbene vil fokusere på konkrete støttepuljeindkaldelser og Alliancens mulighed for at hjælpe deltagerne med at få kontakt med det rette netværk for at komme i gang med eventuelle ansøgningsforløb. Der vil være masser af mulighed for at stille spørgsmål og diskutere de forskellige muligheder i støtteprogrammerne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078