23948sdkhjf

Energi Danmark flytter ind i grønt kontorhus

Energivirksomheden Energi Danmark flytter ind i Skejby Company House, der som landets første kontorhus bliver miljøcertificeret efter Breeam. Energi Danmark, der flytter ind i det grønne kontorhus den 1. oktober, har planer om at opstille ladestandere til elbiler og forsyne huset med strøm fra egne vindmøller.
Energi Danmark, der i dag har til huse i Viby ved Aarhus, overtager hele øverste etage på det 6.000 kvadratmeter store Skejby Company House. Kontorhuset, der skal rumme hovedkontorets 100 medarbejdere, er valgt på grund af sin grønne profil.

- Vi handler og rådgiver om miljøvenlig energi, og derfor er det oplagt for os at vælge kontorhuset, der lever op til de bedste miljøstandarder på markedet. Foruden et rigtig godt indeklima og en miljøvenlig bygning rummer kontorhuset gode parkeringsforhold, der gør det muligt at opstille ladestandere til vores elbiler, fortæller administrerende direktør Jørgen Holm Westergaard i Energi Danmark.

Skejby Company House, der er udviklet af NCC Property Development, er under opførelse og kunne fejre rejsegilde den 28. april.

Målet er, at kontorhuset som det første i landet vil opnå Breeam-ratingen ’Very Good’.

Kontorhuset får samtidig status af EU Green Building i kraft af et lavt energiforbrug.

Ladestandere og vindmøllestrøm
I forlængelse af planerne om at opstille ladestandere til elbiler planlægger Energi Danmark at understrege kontorhusets grønne profil ved at forsyne Skejby Company House med strøm fra egne vindmøller.

- Idet vi sælger miljøvenlig el fra nyopførte vindmøller, vil vi gerne gå forrest og selv anvende grønne energikilder i den udstrækning, det kan lade sig gøre. Derfor vil vi i kontorhuset for eksempel kunne lade vores egne elbiler op og samtidig tilbyde den service til medarbejdere og gæster, forklarer Jørgen Holm Westergaard.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109