23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelsesgange og direktionslokaler

Se hvilke virksomheder med relation til energisektoren, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
AKB (Autoriserede Kølefirmaers Brancheforening)
Kim Valbum er ansat som ny direktør og får samtidig hvervet som formand for KMO (Kølebranchens Miljø Ordning).

Han har i over 25 år arbejdet med erhvervsrådgivning og erhvervsudvikling og kommer fra en stilling som direktør for Sønderborg Erhvervs- og Turistcenter.

Burmeister & Wain Scandinavian Contractor A/S
Leif Juul Jørgensen og Mitsuharu Kawamoto er begge udtrådt af bestyrelsen. Michael Hedegaard Lyng (koncerndirektør, CFO i NKT Holding A/S) og Takao Tanaka, Japan er herefter indtrådt.

Dansk Arbejdsgiverforening
Karoline Klaksvig tiltræder som ny arbejdsmiljøchef den 2. maj 2011. Hun kommer fra en stilling som souschef i Internationalt og Politisk sekretariat i Arbejdsskadestyrelsen, hvor hun bl.a. havde fokus på grundlæggende forandringer af arbejdsskadesystemet.

Dansk Arbejdsgiverforening er hovedorganisation for 13 arbejdsgiverorganisationer på det private arbejdsmarked inden for industri, handel, transport, service og byggeri.

Dansk Biotransport[b/]
Leo Andersen tiltræder den 1. juli som ny direktør. Han kommer fra en stilling som afdelingschef hos Johannes Rasmussens elementafdeling i Kolding og afløser Ejner Kristensen, som af personlige årsager vælger at trappe ned.

Dansk BioTransport er etableret i 2004 gennem en fusion mellem Dansk Træ Transport, Hjøllund og ECK Biobrændsel.

[b]FWE Windpark Wulfshagen K/S

Poul Steffensen har overtaget Peter Halvorsens post som bestyrelsesformand. Samtidig er Steen Bill Jensen indtrådt i bestyrelsen.

LG Electronics
Jan Wilhelmson er med virkning fra 1. maj ansat som nordisk salgschef inden for forretningsområdet Air-Conditioning & Energy Solutions (AE). Han kommer fra en stilling som salgschef hos virksomheden Ventilationsutveckling.

Rekrutteringen af Jan Wilhelmson er et led i LG’s omfattende satsning på det nordiske marked.

NRGI
Aage Højbjerg er blevet valgt ind i NRGI's bestyrelse.

Rambøll Energi
Nils Christian Holm er udnævnt til direktør for den globale Waste-to-Energydivision i Rambøll Energi med ansvar for fem afdelinger med kontorer i København, England og Schweiz – og senere på året også USA.

Han har været ansat hos Rambøll i 14 år, senest som vicedirektør for Waste-to-Energy-divisionen, og har været med til at opbygge Rambølls stærke position på området.

Desuden er Ole Poulsen pr. 1. april udnævnt til afdelingsleder for en af Rambølls Waste-to-Energy-afdelinger i Ørestad. Han blev ansat hos Rambøll i 1991 og har det seneste år været projektleder på det store nye forbrændingsanlæg, som Amagerforbrænding er ved at etablere i København.

Statoil Danmark A/S
Bent Rune Solheim er fratrådt som formand men forbliver i bestyrelsen. Ny formand er Arne Sigve Nylund.

Samtidig er John Berg og Jens Bjørn Staff begge udtrådt af bestyrelsen, hvorefter John Høines og Olav Leivestand er indtrådt.

Vattenfall A/S
Erland Christensen er udtrådt af bestyrelsen, hvorefter Jørgen Nielsen er indtrådt.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094