23948sdkhjf

Eniigs nye navn er allerede optaget

Da SE og Eniig i sidste uge stod frem og afslørede en af de største fusioner i energisektoren i længere tid var det under navnet Norlys.

Men det har nu vist sig at, der allerede er en virksomhed, der opererer i Danmark under det navn, nemlig den norske koncern Norlys, der beskæftiger sig med udendørsbelysning og har dansk base i Vejle.

Dermed risikerer SE og Eniig at ende i en navnestrid. Endnu en gang, fristes man til at sige, i hvert tilfælde for Eniigs vedkommende.

Eniig endte nemlig, efter fusionen af EnergiMidt og Himmerlands Elforsyning og dannelsen af Eniig-koncernen i 2016, i en strid med energiselskabet Ewii, der mente, at navnet Eniig var en daglig krænkelse af deres navn.

Navnesagen fik dog en ende sidste år, da Vester Landsret konkluderede at:

- Eniig fortsat havde ret til at bruge navnet Eniig, webdomænet eniig.dk samt koncernens logo.

Forventer at løse det
Nu står Eniig altså igen i en lignende situation - og så alligevel ikke helt, lyder det fra koncernen.

- Vi er opmærksomme på situationen, som vi forventer vil blive løst. Vurderingen er, at der ikke kommer nogen sag, da det ikke er konkurrerende virksomheder, der opererer i samme segment, oplyser Eniig til Energy Supply.

Samtidig slås det fast, at selskabet ikke på nogen måde ønsker at ende i samme situation som med Ewii-Eniig-sagen.

- Vores jurister er ikke helt dykket ned i det endnu, og vi er i startfasen af en håndtering af sagen, lyder det fra selskabet.

SE og Eniig var forud for fusionen og navneskiftet klar over, at der fandtes en navnesøster.

Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126