23948sdkhjf

To vindere af Vindmølleindustriens Talentpris 2011

Ved Vindmølleindustriens årsmøde blev Talentpris 2011 overrakt til årets to største talenter i branchen.
Vindmølleindustriens Talentpris 2011 blev uddelt i forbindelse med brancheforeningens årsmøde, som i år blev afholdt i Aarhus torsdag d. 31. marts.

Det er industriens egne virksomheder, der har indstillet branchens mest talentfulde kandidater til en hård kamp om de to pladser som årets talenter i de to kategorier: Virksomheder over 250 medarbejdere og virksomheder under 250 medarbejdere.

I et felt bestående af 6 håbefulde talenter, som var nået til talentprisfinalen, pegede juryen bestående af fire erhvervskyndige, på Jan Weier Christiansen fra Sapa Profiler, som vandt og Christian LeBlanc Thilsted fra DONG Energy.

Visionær og initiativrig
I kategorien over 250 medarbejdere fik Christian LeBlanc Thilsted på 32 år fra DONG Energy overrakt prisen. Christian Thilsted, som er ansvarlig for forskning og udvikling af offshore vindmøllefundamenter, har i løbet af året markeret sig som yderst initiativrig og visionær samt skabt gode resultater.

Begrundelsen for valget af Christian LeBlanc Thilsted var blandt andet hans vilje til at bringe vindkraft ind i fremtiden, og at han samtidig er fagligt stærk inden for et teoretisk kompleks område. Ligeledes fremhævedes det, at det er tydeligt, at han ønsker at gøre en forskel, hvilket juryen også er overbeviste om, at han vil gøre i fremtiden.

Viljen til at gøre en forskel
I kategorien under 250 medarbejdere var det Jan Weier Christiansen på 30 år fra Sapa Profiler A/S i Grenaa, som løb med talentprisen. Jan Weier er Key Account Manager og har gennem en stærk vilje til at gøre en forskel udmærket sig ved at udvikle et stærkt internationalt samarbejde med nye kunder i industrien, herunder bl.a. Vestas.

Han blev betegnet som en ambitiøs igangsætter, der hele tiden stræber efter at være den bedste. For Jan gælder det desuden om at tænke stort og globalt, hvilket har resulteret i at han har skabt internationale kontakter, heriblandt en global account hos Vestas Wind Systems.

Formanden for Vindmølleindustrien, Henning Kruse, Head of Governmental Affairs hos Siemens Wind Power, overrakte sammen med Charlotte Pontoppidan Vest, Programleder for CfL Center for Ledelse, prisen i form af et gavekort til en værdi af 30.000 kr. sponsoreret af Center for Ledelse til hver af de to talenter på podiet i de festlige lokaler i Turbinehallerne i Aarhus.

Juryen bag Talentpris 2011
Anders Quitzau, Innovationschef, IBM Danmark
Charlotte Pontoppidan Vest, Programleder, CfL
Henrik Carlsen, Institutdirektør, DTU
Steen Petersen, HR Manager, Carlsberg
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172