23948sdkhjf

BWSC skal bygge kraftværk til 495 millioner

Ingeniørselskabet Burmeister & Wain Scandinavian Contractor, BWSC, skal bygge et kraftværk med en kapacitet på 60 MW på Mauritius.
Ordren har en værdi af 66,3 mio. euro (495 mio. kr.). Kraftværket skal efter planen overdrages til de lokale myndigheder i juli 2012. Det ventes at værket vil øge Mauritius elektricitetskapacitet med over 15 %.

Projektet ligger i forlængelse af et kraftværk, som BWSC færdiggjorde i 2010. Det er samtidig 8. gang siden 1994, at BWSC indgår en aftale med Mauritius’ myndigheder, hvilket ikke er en tilfældighed:

- Vi arbejder systematisk både strategisk og operationelt med at udvikle gode, vedvarende kunderelationer på vores markeder over hele verden, forklarer direktør Anders Heine Jensen, og tilføjer:

- Projekterne er omfattende og yderst komplekse, udbudssummerne er høje, og det samme er den potentielle risiko for både kunde og leverandør. Derfor spiller tillid, erfaring og kvalitet en meget væsentlig rolle, når langstrakte og intense forhandlinger skal udmønte sig i en underskrevet kontrakt.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109