23948sdkhjf

Store ambitioner hos Industrivarme

Indenfor tre år vil den nordjyske virksomhed fordoble omsætningen. Nye satsningsområder og flere kunder på landsplan skal sikre væksten.
Det seneste regnskab fra Industrivarme A/S viste en bruttofortjeneste på 13,57 mio. kr. Planen er at fordoble det tal senest i 2014. Flere kunder, nye markeder og et andet fokus skal skabe væksten.

Energirådgivning er et område, der satses på i øjeblikket, mens licitationer er faldet i baggrund på grund af prisfikseringen. Forklaringen er ligetil hos Industrivarme:

- Der er hård konkurrence med fokus på pris i markedet. Derfor skal vi finde de gode projekter, der giver kunderne et godt afkast, og vi skal identificere mulighederne ude hos kunderne, forklarer direktør Ejnar Siig Christensen til Børsen.

Vil være landsdækkende
På landsplan er kunderne, som køber energianlæg og rådgivning fra selskabet i Storvorde, stadig få. Ejerkredsen ser dog et uforløst potentiale vred at gøre virksomheden landsdækkede.

Det er derfor en målsætning i sig selv og et redskab til at øge indtjeningen:

- Vi har ansat en sælger på Fyn, der dækker både Fyn og Sydjylland, og det giver allerede resultater. Det er vores fokus at rykke salget ud til kunderne, siger Ejnar Siig Christensen.

Forventer øget indtjening på det grønlandske marked
Ud over flere kunder på Fyn og Sjælland skal en større del af fortjeneste også hentes på Grønland.

Industrivarme fik i starten af 2010 en ordre fra et grønlandsk kraftvarmeværk , og håber at kunne udvide forretningen højt mod nord:

- Vi har etableret et datterselskab i Grønland og får dermed bedre mulighed for at byde på opgaverne. Jeg håber, at dette marked fremadrettet kan udgøre 5-10 pct. af omsætningen, siger Ejnar Siig Christensen, som forklarer at Grønland ikke er længere væk end Sjælland for virksomheden.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079