23948sdkhjf

Nordic Solar Energy indgår samarbejde med investeringsfond

Der skal investeres i nyopførte solcelleparker.

Virksomheden Nordic Solar Energy investerer i solcelleparker på de europæiske markeder. Den ejer og driver allerede parker i syv europæiske lande.

Med et nyt samarbejde med Danmarks Grønne Investeringsfond vil Nordic Solar Energy nu i højere grad investere i nyopførte solcelleparker, som kræver større ekspertise og udviklingsarbejde.

- I dag er man nødt til at arbejde med hele værdikæden inden for sol for at være konkurrencedygtig. Vi har opbygget en organisation, der kan styre hele værdikæden, og som har en bred international erfaring. Med Polen er vi på otte europæiske markeder, og etablering af solparker i Danmark er også en mulighed, vi ser på. Investering i solcelleparker i Danmark er blevet konkurrencedygtigt i takt med, at prisen på solpaneler er faldet, siger Nikolaj Hoff, der er administrerende direktør i Nordic Solar Energy.

Det første projekt parterne kaster sig over er altså en nyopført solcellepark i Polen, som forventes at stå færdig i første halvår af 2018.

Parken omfatter i alt 10 MW fordelt på to lokationer.

Fakta

Nordic Solar Energy har siden 2010 investeret i solcelleparker for en samlet værdi på mere end 1 mia. DKK.

Nordic Solar Energy producerede i 2017 32.544 MWt grøn energi svarende til omtrent 9.300 hustandes årlige elforbrug eller 16.345 ton sparet udledning af CO2.

Virksomheden ejer og driver solkraftværker i Tyskland, Spanien, Italien, Belgien, England, Frankrig og Portugal, og porteføljen udvides løbende med investeringer i hele EU.
Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094