23948sdkhjf

Falske sælgere lokker med billig fjernvarme

Flere fjernvarmeselskaber oplever at deres kunder kontaktes af falske sælgere.

Forbrugere hos Smørum Kraftvarme er blevet kontaktet af sælgere, som lokker med billig varme, mens en person i det nordjyske forsøger at lokke penge og kontonummer ud af Sindal Varmeforsynings forbrugere, skriver Dansk Fjernvarme. 

Hos Smørum Kraftvarme var det en dansktalende mand, der tilbød forbrugeren billig varme. Forbrugeren valgte dog at tage kontakt til Smørum Kraftvarme.

- Hun gjorde det helt rigtige. Da hun nævnte os, svarede han høfligt og lagde røret på. Opkaldet var givetvis for at lokke bank- og kortoplysninger ud af forbrugeren, der heldigvis ikke hoppede på den, så dem, der står bag, kan ikke misbruge hendes oplysninger, fortæller Smørum Kraftvarmes direktør Jan Møller til Dansk Fjernvarme.

Smørum Kraftvarme har sporet telefonnummeret til en virksomhed med adresse i Singapore. Nummeret ligner ethvert andet dansk nummer med otte cifre begyndende med 63.

Også i Sindal har der været uærlige personer på spil. Her har man ligeledes forsøgt at lokke penge og bankoplysninger ud af en forbruger.

Både Smørum Kraftvarme og Sindal Varmeforsyning understreger, at man intet har med det at gøre, men at man gerne høre om det, hvis der skulle komme flere opkald.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093