23948sdkhjf

NRGi sælger fra

Energikoncernen NRGi har siden 2008 ejet den danske virksomhed Veksø, der har specialiseret sig inden for byrumsløsninger med særlig vægt på byrumsinventar, der fremmer livskvalitet, bæredygtighed og social inklusion. 

Nu har NRGi midlertid solgt forretningsenheden Veksø til virksomheden Hitsa, der har specialiseret sig inden for samme område som Veksø

Målet er ifølge adm. direktør for Hitsa, Søren Schultz og direktør hos Veksø Henrik Andersen, at skabe en markedsledende virksomhed i Norden inden for byrumsløsninger.

For NRGi har formålet med salget været at styrke Veksøs forretningsgrundlag i fremtiden.

- På den lange bane er det afgørende for Veksø, at virksomheden får en større volumen, end vi har kunnet skabe organisk. Og det sikrer vi med salget til Hitsa. Desuden betyder det nye set up, at Veksøs og Hitsas kompetencer kombineres, og det nye miks af fælles kompetencer vil i fremtiden skabe en slagkraftig enhed med høj konkurrencedygtighed, siger Jacob Vittrup, administrerende direktør, NRGi.

Så nu er 10 års ejerskab altså slut. NRGi står nu tilbage med forretningsområderne NRGi Elsalg, Konstant, Kuben Management, EBAS, Renewables og ElCon

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.047