23948sdkhjf

Lettere adgang til vedvarende energi-anlæg for virksomheder og private

Strategisk samarbejde mellem TS-gruppen og Zeteco Energy gør det lettere at installere egne solceller og vindmøller
Aftalen betyder, at netværket af el-installatører, TS-gruppen, skal tilslutte alle anlæg for Zeteco Energy, der arbejder med miljøvenlig energiløsning som solceller og hustandsmøller. Dermed får virksomheder og privatpersoner lettere adgang til Zeteco Energy’s produkter via TS-gruppens 35 centre rundt om i landet.

Spar penge på elregningen via nettomålerordningen
Ved at installere egne solcelleanlæg og vindmøller er det muligt at spare penge gennem en reduktion af energiforbruget. Det skyldes nettomålerordningen, som gør det muligt at sende overskydende strøm fra egen produktion tilbage til elnettet. Dermed bliver elregningen mindre, da den overskydende el-produktion fratrækkes elregningen.

Tilbyder solceller og vindmøller
For privatpersoner er der mulighed for at installere husstandsvindmølle eller solceller med en kapacitet på op til 6 kW.

Kunder har adgang til fem standardsolcelleanlæg på mellem 1,9 kW og 5,7 kW fra Zeteco Energy. Det mindste af anlæggene fylder 13 kvadratmeter og leverer 2090 kWh årligt.

Det er også muligt at få opstillet flere typer vindmøller. Møllerne går fra 1 kW til 25 kW og TS-gruppen og Zeteco Energy sørger for installation og montering samt at indhente kommunal dokumentation og tilladelser.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08