23948sdkhjf

MHI Vestas’ nye fabrik følger planen

Allerede til september kan Vindmøllegiganten starter produktionen af omformere i Esbjerg

I Esbjerg kan der idet tidligere forår komme gang i produktionen af omformere, power converter-moduler (PCM), til MHI Vestas’ 8 MW-havvindmølle.

Ombygningen af den 5.600 kvadratmeter store samlefabrik, der skal huse produktionen, forløber planmæssigt. Så onsdag i uge 29 var det tid til rejsegilde. Det skriver JV.dk.

På den nye fabrik ventes at komme 80-90 ansatte.

PCM-produktionen er i dag lagt i Lindø Industripark på Fyn, men flytter altså snart til Esbjerg.

- Samtidig er flytningen til netop Esbjerg smart, fordi vores kunde til converteren bor lige på den anden side af gaden, nemlig afdelingen "operations.". Når vi er færdige med den, tager de den over og putter den ind i tårnet. Der for syntes vi, det var helt rigtigt, at vi også lå her i Esbjerg, siger Mikael Rye Kristensen, der er ansvarlig fabrikschef i MHI Vestas, til JV.dk.

Nyheden om, at MHI Vestas ville samle PCM-produktionen i Esbjerg kom tilbage i maj måned. Dengang lød det fra Robert Borin, chief manufacturing officer hos MHI Vestas, at næste fase af produktionsplanen for V164-8.0 MW-vindmølle til offshore-vindmarkedet kræver en medarbejder-opskallering på vingefabrikken i Nakskov, nacelleproduktionen på Lindø og PCM’er på Esbjerg Havn.

Original artikel: http://www.jv.dk/esbjerg/Ny-vindmoellefabrik-holdt-rejsegilde/artikel/2524142

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

2.48