23948sdkhjf

Energiministeren har ikke kendis-faktor nok

Undersøgelse: Lars Christian Lilleholt er den suverænt mest ukendte minister.

Seks ud af ti danskere ved ikke, at Lars Christian Lilleholt i sit daglige virke beskæftiger sig med energiaftaler, reguleringer og PSO-afgifter.

Det viser en undersøgelse foretaget af Analyse Danmark for Ugebrevet A4 blandt 1.087 repræsentativt udvalgte personer.

I undersøgelsen fik de deltagene spørgsmålet: Ved du, hvilke ministerier nedenstående politikere er ministre for?

Og det er altså her energi-, forsynings- og klimaminister Lars Christian Lilleholt indtager førstepladsen på listen over ”ukendte” ministre. Hele 61 procent kunne ikke placere ham i rette ministerium.

Han bliver dog stærk efterfulgt af undervisningsminister Merete Riisager og udviklingsminister Ulla Tørnæs med henholdsvis 60 og 59 procent.

Lars Christian Lilleholt tager dog ikke den manglende kendisfaktor så tungt.

- Jeg passer mit arbejde som minister og forsøger at skabe resultater hver dag. Det er mit fokus, skriver han i en mail til Ugebrevet A4.

I den anden ende af skalaen er de tre ministre med mest kendisfaktor statsminister Lars Løkke Rasmussen, udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg og ældre-minister Thyra Frank.

Undersøgelsen viser også, at størstedelen af danskerne ikke ved, hvad 11 af regeringens 22 ministere har som ministerområde, og at 13 procent ikke ved at Lars Løkke Rasmussen er statsminister.

Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141