23948sdkhjf

Nyt domicil og nye projekter hos Weiss

Specialist i forbrændingsanlæg til biobrændsler har travlt. Virksomheden er flyttet i nyt, der arbejdes på mange nye projekter og ordrebogen er fyldt godt op.
Pr. 1. september 2010 er specialist inden for projektering, konstruktion og installering af forbrændingsanlæg til biobrændsler Weiss flyttet i nye lokaler. Og selvom det har været noget af en omvæltning og givet grobund for ekspansion og bedre kommunikation, så er det ikke det eneste, der er sket i Hadsund her i efteråret.

Markante forgasningsprojekter
Tidligere har Weiss præsenteret to-trins forgasningssystemer med 38% elvirkningsgrad. I dag arbejder man på en videreudvikling af den teknologi.

- Vi er nu i gang med at projektere på det næste forgasningsanlæg, som bliver på 500 kW/el mod det nuværende anlæg på 200 kW/el, fortæller John Martin Myrup fra Weiss til Energy Supply og tilføjer:

- Anlægget opbygges hos Hillerød Forsyning og forventet opstart bliver foråret 2011.

Anlægget i Hillerød etableres i samarbejde med Hillerød Forsyning.

Godt i gang efter finanskrisen
Ligesom alle andre steder har finanskrisen også været et smut forbi Hadsund, men John Martin Myrup er fortrøstningsfuld.

- 2010 ser ud til at være året, hvor vi kommer godt i gang efter finanskrisen, der satte næsten alt aktivitet i stå. Vi har haft en fornuftig ordre-tilgang, der har givet stor travlhed her i efteråret, siger han og fortsætter:

- Der er i øjeblikket ordrer inde til næste år, så det ser rigtig lovende ud.

Flytningen gavner kommunikation & samarbejde
Pr. 1. september flyttede Weiss ind på Ved Stranden 1 i Hadsund og ud over bedre lokaler og bedre arbejdsforhold, så har flytningen også forbedret virksomhedens kommunikationsvilkår, ekspansionsmuligheder og samarbejdet med SEM i Søndersø, Envikraft i Birkerød og Weiss Polen.

- Vi havde et problem på vores gamle adresse med at sende tunge 3D-tegningsfiler mellem de andre virksomheder i gruppen, som vi nu har fået løst på den nye adresse, således det er blevet meget nemmere at kommunikere med vores konstruktionsafdeling i polen, fortæller John M. Myrup om de forbedrede kommunikationsmuligheder og om ekspansionsmulighederne pointerer han:

- Der er også mulighed for rent fysisk at udvide med flere kontorer på den nye adresse.

I forbindelse med flytningen har man valgt at ændre lidt på arbejdsfordelingen i samarbejdet med SEM, Envikraft, og Weiss Polen.

- Arbejdsopgaverne er omfordelt i samme ombæring, således at Weiss og Envikraft er projektselskaber, og alt produktion nu foretages på SEM. Vi har samtidig ekspanderet kraftigt i Polen, som bidrager med standard opsætninger af anlæg, slutter han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125