23948sdkhjf

Danske Commodities skal varetage Syd Energis el-indkøb

Danske Commodities A/S har indgået et samarbejde med el-selskabet Syd Energi. Samarbejdet omfatter håndtering af selskabets indkøb af el og kan på sigt udbygges til andre områder inden for handel med energi.
For Danske Commodities A/S er samarbejdet det hidtil største selskabet har med en enkelt kunde og svarer i mængder til ca. seks procent af Danmarks totale elforbrug.

- Vi er meget stolte over at Syd Energi har valgt os som samarbejdspartner. Det er bevis på, at vores arbejde skaber værdi, udtaler adm. direktør Henrik Lind.

Indkøb af el
Aftalen indebærer at Danske Commodities varetager al Syd Energis el-indkøb i engrosmarkedet, og således har det fulde ansvar for at optimere indkøbsfunktionen i forhold til el. Da Syd Energi er Danmarks tredje største elselskab, er der tale om betydelige volumener, der sikrer, at dette er en fordelagtig aftale for begge parter.

Interessante perspektiver
Formålet med aftalen er blandt andet at skabe fornyet konkurrencekraft til Syd Energi via skarpere prissætning på el-leverancer.

- Vi er af den opfattelse, at vi med dette partnerskab kan bidrage med nye og interessante perspektiver, især for vores større kunder. Det er klart at de skarpe priser er et nøgleelement, men derudover er det værd at bemærke, at vi med denne aftale får mulighed for bl.a. at tilbyde en samlet klima-og energiløsning, udtaler Niels Duedahl, adm. direktør for Syd Energi.

Partnerskab med muligheder
På grund af størrelsen og indholdet betragter både Danske Commodities A/S og Syd Energi aftalen mere som et partnerskab end en simpel aftale. Begge parter er enige om, at der er mulighed for yderligere udvikling af samarbejdet.

- Vi ser meget ens på mange ting, så man kan sagtens forestille sig, at vi udvider samarbejdet yderligere. Det kunne eksempelvis være inden for handel med gas eller klima-aktiviteter, slutter Niels Duedahl.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.115