Byggeri Byggeri SE Elektronik Energi Fødevare Fødevare SE Metal Metal NO Metal SE Detail Træ/Møbler Overblik
 

Husstandsvindmøller hitter

- Af Maria Berg Badstue Pedersen

Interessen for husstandsvindmøller er eksploderet i løbet af ganske kort tid. Både hos Zeteco Energy og Thymøllen berettes om fyldte ordrebøger.

Efter at loven om produktion og lagring af strøm fra husstandsvindmøller i starten af juni 2010 blev lavet om, er interessen for møllerne eksploderet, skriver P4 Midt & Vest.

Ingen tvivl om årsagen
Det er selvfølgelig muligheden for at lagre strømmen på elnettet, indtil man får brug for den, der har fået danskernes øjne op for de små vindmøllers fortræffeligheder, og det mærker man blandt andet hos Zeteco Energy i Ikast.

- Efter reglen er kommet, er det virkelig massivt, hvad vi får af forespørgsler på vores vindmøller. Og det er stigende, siger Jeff Lauritzen, der kan berette om en ordrebog med ikke mindre end 35 ordrer på husstandsvindmøller.

Også hos Thymøllen oplever direktør Leif Pinholt den samme stigning i efterspørgslen. Han har mere end 20 ansøgninger liggende fra seriøse købere.

Skriv kommentar
Populære artikler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Der er allerede 8.282 modtagere.
Se det seneste nyhedsbrev.
Følg os via:


Se alleMedlemmernes egne nyheder

NY CP7749 1/2" super kompakt til værkstedet

27. februar 2015 00:00
Folke Larsens Eftf.A/S

Ny udgave af CPs trykluft møtrikspænder. Nu helt enhåndsbetjent - selv med handsker. 2 enkle kontrolknapper lige bag aftrækkeren.

Lemvigh-Müller relancerer Star­rett-hul­save i Danmark

26. februar 2015 15:13
Lemvigh-Müller A/S

Stål- og tek­nikgros­sisten Lemvigh-Müller A/S udvider sit Star­ret-pro­duktprog­ram med de velkendte gule hulsave - flankeret af et par innovative nyheder.

Pandelampe - LED

27. februar 2015 00:00
Industrikomponenter A/S

IN­DUSTRI­KOMPO­NENTER tilføjer en LED Pandelampe til produkt programmet. Fri'gør den ene hånd og få mere frihed under arbejdet

26. februar 2015