Byggeri Byggeri SE Elektronik Energi Fødevare Fødevare SE Metal COM Metal Metal NO Metal SE Detail Træ/Møbler Overblik
 

Husstandsvindmøller hitter

- Af Maria Berg Badstue Pedersen

Interessen for husstandsvindmøller er eksploderet i løbet af ganske kort tid. Både hos Zeteco Energy og Thymøllen berettes om fyldte ordrebøger.

Efter at loven om produktion og lagring af strøm fra husstandsvindmøller i starten af juni 2010 blev lavet om, er interessen for møllerne eksploderet, skriver P4 Midt & Vest.

Ingen tvivl om årsagen
Det er selvfølgelig muligheden for at lagre strømmen på elnettet, indtil man får brug for den, der har fået danskernes øjne op for de små vindmøllers fortræffeligheder, og det mærker man blandt andet hos Zeteco Energy i Ikast.

- Efter reglen er kommet, er det virkelig massivt, hvad vi får af forespørgsler på vores vindmøller. Og det er stigende, siger Jeff Lauritzen, der kan berette om en ordrebog med ikke mindre end 35 ordrer på husstandsvindmøller.

Også hos Thymøllen oplever direktør Leif Pinholt den samme stigning i efterspørgslen. Han har mere end 20 ansøgninger liggende fra seriøse købere.

Skriv kommentar
Populære artikler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Der er allerede 8.071 abonnenter.
Se det seneste nyhedsbrev.
Følg os via:


Se alleMedlemmernes egne nyheder

Se hvem der gemmer sig bag vores Crane Budget Pricer

26. november 2014 10:37
Fyns Kran Udstyr A/S

Mange tror måske at vores Crane Budget Pricer, der giver dig en pris på din kranløsning inden for 24-ar­bejdsti­mer, er en funktion, der automatisk genererer priserne.

Stor artikel om Larko Magnet i pressen

26. november 2014 09:59
Larko Magnet International ApS

Flot helsidesartikel i Ballerup Bladet om Larko, magneter og alle de muligheder, som magneter giver både større og mindre virksomheder. Læs mere her.

AMETEK TCI ønsker en glædelig jul

26. november 2014 10:34
Ametek Denmark A/S

Er du klar til jul? Det er vi – og det har vi været længe.

26. november 2014
25. november 2014