Byggeri Byggeri SE Elektronik Energi Fødevare Fødevare SE Metal COM Metal Metal NO Metal SE Detail Træ/Møbler Overblik
 

Husstandsvindmøller hitter

- Af Maria Berg Badstue Pedersen

Interessen for husstandsvindmøller er eksploderet i løbet af ganske kort tid. Både hos Zeteco Energy og Thymøllen berettes om fyldte ordrebøger.

Efter at loven om produktion og lagring af strøm fra husstandsvindmøller i starten af juni 2010 blev lavet om, er interessen for møllerne eksploderet, skriver P4 Midt & Vest.

Ingen tvivl om årsagen
Det er selvfølgelig muligheden for at lagre strømmen på elnettet, indtil man får brug for den, der har fået danskernes øjne op for de små vindmøllers fortræffeligheder, og det mærker man blandt andet hos Zeteco Energy i Ikast.

- Efter reglen er kommet, er det virkelig massivt, hvad vi får af forespørgsler på vores vindmøller. Og det er stigende, siger Jeff Lauritzen, der kan berette om en ordrebog med ikke mindre end 35 ordrer på husstandsvindmøller.

Også hos Thymøllen oplever direktør Leif Pinholt den samme stigning i efterspørgslen. Han har mere end 20 ansøgninger liggende fra seriøse købere.

Skriv kommentar
Populære artikler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Der er allerede 7.996 abonnenter.
Se det seneste nyhedsbrev.
Følg os via:


Se alleMedlemmernes egne nyheder

Sparer 17% på elregningen de næste 2 år

23. oktober 2014 08:48
Energiauktion.dk

Virksomhed valgte at udbyde sin el-leverance på E­nergiauk­tion.dk til flere el-leverandører og kan nu se frem til at spare 17% på el-regningen de kommende 2 år.

God ledelse skaber vækst

23. oktober 2014 08:15
Væksthus Syddanmark

Lederen risikerer at blive flaskehals for sin egen virksomheds udvikling. Derfor betaler det sig at bede om hjælp til lederudvikling.

Verder's Magdrive Cent­rifu­galpum­per - Et stærkt valg!

23. oktober 2014 08:46
VERDER A/S

Verdermag serien pumper består af stærke TB, GLMD U, V & W-serien uden metal og de almindelige V-MD, og DWG versioner.

22. oktober 2014
21. oktober 2014