Byggeri Elektronik Energi Fødevare Fødevare SE Metal COM Metal Metal NO Metal SE Detail Træ/Møbler Overblik  
 

Husstandsvindmøller hitter

- Af Maria Berg Badstue Pedersen

Interessen for husstandsvindmøller er eksploderet i løbet af ganske kort tid. Både hos Zeteco Energy og Thymøllen berettes om fyldte ordrebøger.

Efter at loven om produktion og lagring af strøm fra husstandsvindmøller i starten af juni 2010 blev lavet om, er interessen for møllerne eksploderet, skriver P4 Midt & Vest.

Ingen tvivl om årsagen
Det er selvfølgelig muligheden for at lagre strømmen på elnettet, indtil man får brug for den, der har fået danskernes øjne op for de små vindmøllers fortræffeligheder, og det mærker man blandt andet hos Zeteco Energy i Ikast.

- Efter reglen er kommet, er det virkelig massivt, hvad vi får af forespørgsler på vores vindmøller. Og det er stigende, siger Jeff Lauritzen, der kan berette om en ordrebog med ikke mindre end 35 ordrer på husstandsvindmøller.

Også hos Thymøllen oplever direktør Leif Pinholt den samme stigning i efterspørgslen. Han har mere end 20 ansøgninger liggende fra seriøse købere.

Skriv kommentar
Populære artikler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Der er allerede 8.023 abonnenter.
Se det seneste nyhedsbrev.
Følg os via:

Vattenfall sprænger vindmøllefundamenter væk

22. september 2014 09:11

Energiselskabet er i fuld gang med at erstatte 35 gamle møller med 22 nye i Klim Fjordholme-vindmølleparken i Nordvestjylland. De gamle møller er taget ned, og nu er det de gamle fundamenter, der står for skud.

Urimeligt store forskelle i varmudgifter hos barmarksværkerne

19. september 2014 08:38

Frit brændselsvalg har betydet markant mindre varmepriser hos 35 udvalgte barmarksværker. De resterende 45 små værker bør få samme mulighed for at reducere varmepriserne, lyder det fra Dansk Fjernvarme og flere politiske partier.

Geotermi i Danmark runder 30 år

19. september 2014 08:48

Den 19. september 2014 er en helt særlig dag for geotermien i Danmark. Det er nemlig 30 år siden den officielle indvielse af det geotermiske anlæg i Thisted. Og geotermi rummer stadig et stort potentiale.Se alleMedlemmernes egne nyheder

Ny medarbejder hos PG Flowteknik Scandinavia ApS

22. september 2014 14:14
PG Flowteknik Scandinavia ApS

PG Flowteknik Scandinavia ApS styrker deres salgsteam.

Apparatdesign og boxbuild / apparatmontage

22. september 2014 10:09
JJ Mechatronic A/S

Vi tilbyder flere års erfaring indenfor ap­parat­konstruk­tion og produktion, der kombineret med kompetancer indenfor EMC, tæthedsgrader, vib­ration/s­hock, køling m.v. sikrer en optimal løsning.

E­nergiauk­tion.dk fremmer konkurrencen på elmarkedet - til gavn for virksomhederne

22. september 2014 10:40
Energiauktion.dk

Mindre og mellemstore virksomheder og landbrug kan nu skyde genvej til en lav elpris. Flere el leverandører byder på E­nergiauk­tion.dk og det fremmer k ...