Byggeri Byggeri SE Elektronik Energi Fødevare Fødevare SE Metal COM Metal Metal NO Metal SE Detail Træ/Møbler Overblik
 

Husstandsvindmøller hitter

- Af Maria Berg Badstue Pedersen

Interessen for husstandsvindmøller er eksploderet i løbet af ganske kort tid. Både hos Zeteco Energy og Thymøllen berettes om fyldte ordrebøger.

Efter at loven om produktion og lagring af strøm fra husstandsvindmøller i starten af juni 2010 blev lavet om, er interessen for møllerne eksploderet, skriver P4 Midt & Vest.

Ingen tvivl om årsagen
Det er selvfølgelig muligheden for at lagre strømmen på elnettet, indtil man får brug for den, der har fået danskernes øjne op for de små vindmøllers fortræffeligheder, og det mærker man blandt andet hos Zeteco Energy i Ikast.

- Efter reglen er kommet, er det virkelig massivt, hvad vi får af forespørgsler på vores vindmøller. Og det er stigende, siger Jeff Lauritzen, der kan berette om en ordrebog med ikke mindre end 35 ordrer på husstandsvindmøller.

Også hos Thymøllen oplever direktør Leif Pinholt den samme stigning i efterspørgslen. Han har mere end 20 ansøgninger liggende fra seriøse købere.

Skriv kommentar
Populære artikler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Der er allerede 8.017 abonnenter.
Se det seneste nyhedsbrev.
Følg os via:

Værdien af elnettet skrumper

30. oktober 2014 13:19

Værdien af det danske elnet er i faste priser vokset og vokset siden det første elværk åbnede i Køge i 1891. Men de seneste år er den tendens vendt.

Clever og Region Hovedstaden sætter strøm til elbilerne

30. oktober 2014 12:53

Elbiloperatøren Clever har vundet Region Hovedstadens udbud om at etablere hurtiglade-standere på alle regionens hospitaler og på Regionsgården i Hillerød og har nu sat strøm til alle de nye 22 kW hurtiglade-standere.

Tidligere DSB-direktør skal stå i spidsen for energi-ingeniører

30. oktober 2014 08:29

Konsulentvirksomheden Viegand Maagøe A/S, der rådgiver og kommunikerer om energi og klima for offentlige og private virksomheder, har netop ansat tidligere DSB-direktør Søren Eriksen som administrerende direktør.Se alleMedlemmernes egne nyheder

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

30. oktober 2014 10:02
Gaspoint Nordic A/S

Prisen på naturgas til levering 30. oktober er: 22,846 EUR/MWh svarende til 2,068 DKK/Nm3.

Danmark har brug for flere ingeniører

30. oktober 2014 09:23
GTS-Godkendt Teknologisk Service

Engineer the future er Danmarks nye teknologiske alliance, der ønsker at bringe danske ingeniører og tek­nolo­gieks­perter i front og GTS'erne er med.

Innoterm 'springer' derud af!

30. oktober 2014 09:36
INNOTERM A/S

I dag kan man finde listen over Gazellekåringer for 2014 i Børsen. Innoterm er at finde blandt de 1513 virksomheder der har haft vækst. Vil du vide me ...

30. oktober 2014
29. oktober 2014