Byggeri Elektronik Energi Fødevare Fødevare SE Metal COM Metal Metal NO Metal SE Detail Træ/Møbler Overblik  
 

Husstandsvindmøller hitter

- Af Maria Berg Badstue Pedersen

Interessen for husstandsvindmøller er eksploderet i løbet af ganske kort tid. Både hos Zeteco Energy og Thymøllen berettes om fyldte ordrebøger.

Efter at loven om produktion og lagring af strøm fra husstandsvindmøller i starten af juni 2010 blev lavet om, er interessen for møllerne eksploderet, skriver P4 Midt & Vest.

Ingen tvivl om årsagen
Det er selvfølgelig muligheden for at lagre strømmen på elnettet, indtil man får brug for den, der har fået danskernes øjne op for de små vindmøllers fortræffeligheder, og det mærker man blandt andet hos Zeteco Energy i Ikast.

- Efter reglen er kommet, er det virkelig massivt, hvad vi får af forespørgsler på vores vindmøller. Og det er stigende, siger Jeff Lauritzen, der kan berette om en ordrebog med ikke mindre end 35 ordrer på husstandsvindmøller.

Også hos Thymøllen oplever direktør Leif Pinholt den samme stigning i efterspørgslen. Han har mere end 20 ansøgninger liggende fra seriøse købere.

Skriv kommentar
Populære artikler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Der er allerede 8.007 abonnenter.
Se det seneste nyhedsbrev.
Følg os via:

Energinet.dk sætter fokus på sammentænkning

29. august 2014 12:55

Sammentænkning er helt nødvendig for, at danske borgere og virksomheder i fremtiden er sikret stabil energi og et effektivt energisystem. Derfor er det også overskriften på Energinet.dk’s Strategiplan 2014.

Elforbrugere får ny forsyningspligtleverandør

29. august 2014 10:15

Fjerde udbudsrunde for forsyningspligtbevillinger på elområdet er nu afsluttet. Det betyder, at tre leverandører nu deles om de 26 udbudte bevillinger. Samtidig forsætter den faldende tendens i de tilbudte priser.

Træflis er ikke nødvendigvis bedre end kul og olie

29. august 2014 09:56

3 kommentar(er) I sin stræben efter at blive mere klimavenlige og udlede mindre CO2 vælger flere danske kraftværker at omlægge varmeproduktionen fra kul og olie til eksempelvis træflis. Men det er ikke nødvendigvis bedre, lyder det fra klimaprofessor.Se alleMedlemmernes egne nyheder

25 års jubilæum hos AVN Hydraulik A/S

1. september 2014 00:00
AVN Gruppen

Bogholder Susanne Andersen har 25 års jubilæum den 1. september

Lars Hein, In­nova­tions­fabrik­ken IPU, åbner Automatik 2014

31. august 2014 11:35
MCH Messecenter Herning

Den officielle åbning af Automatik 2014 i Brøndby Hallen den 9. september bliver foretaget af professor Lars Hein, Danmarks Tekniske Universitet, DTU.

ACTEC NYHED ! ”Alt i én” Smart Grid inverter

1. september 2014 00:00
ACTEC A/S

IMEON Energy er en ekseptionel fransk udviklet ”Alt i én” Smart Grid inverter, som administrerer den producerede energi fra din solinstallation