Energi DK Byggeri DK Metal DK Elektronik DK Transport DK Licitationen Jern & Maskinindustrien
 

Husstandsvindmøller hitter

- Af Maria Berg Badstue Pedersen

Interessen for husstandsvindmøller er eksploderet i løbet af ganske kort tid. Både hos Zeteco Energy og Thymøllen berettes om fyldte ordrebøger.

Efter at loven om produktion og lagring af strøm fra husstandsvindmøller i starten af juni 2010 blev lavet om, er interessen for møllerne eksploderet, skriver P4 Midt & Vest.

Ingen tvivl om årsagen
Det er selvfølgelig muligheden for at lagre strømmen på elnettet, indtil man får brug for den, der har fået danskernes øjne op for de små vindmøllers fortræffeligheder, og det mærker man blandt andet hos Zeteco Energy i Ikast.

- Efter reglen er kommet, er det virkelig massivt, hvad vi får af forespørgsler på vores vindmøller. Og det er stigende, siger Jeff Lauritzen, der kan berette om en ordrebog med ikke mindre end 35 ordrer på husstandsvindmøller.

Også hos Thymøllen oplever direktør Leif Pinholt den samme stigning i efterspørgslen. Han har mere end 20 ansøgninger liggende fra seriøse købere.

Skriv kommentar
Populære artikler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Der er allerede 8.346 modtagere.
Se det seneste nyhedsbrev.
Følg os via:


Se alleMedlemmernes egne nyheder

Få en grundlæggende gennemgang af de vigtigste regler på vind­mølleom­rådet på Nohr-Con’s nye kursus

27. marts 2015 11:14
Nohr-Con ApS

Nohr-Con har lavet et nyt intensivt kursus i samarbejde med Bech-Bruun ad­vokat­virksom­hed, der giver dig en grundlæggende gennemgang af de vigtigste re ...

Nyt familiemedlem til Ensinger

27. marts 2015 10:19
Ensinger Danmark

Ensinger har købt den engelske virksomhed Elekem Ltd. og dermed udvidet sit produkt- og tek­nolo­gi-spekt­rum.

Dygtige konsulenter fra R&D gør en markant forskel for Danfoss

27. marts 2015 10:42
R&D A/S

Nye kompetencer, alternative vinkler på komplicerede prob­lemstil­linger og stor fleksibilitet. Det er nogle af fordelene Danfoss HPP ser ved samarbejde ...