Byggeri Byggeri SE Elektronik Energi Fødevare Fødevare SE Metal COM Metal Metal NO Metal SE Detail Træ/Møbler Overblik
 

Husstandsvindmøller hitter

- Af Maria Berg Badstue Pedersen

Interessen for husstandsvindmøller er eksploderet i løbet af ganske kort tid. Både hos Zeteco Energy og Thymøllen berettes om fyldte ordrebøger.

Efter at loven om produktion og lagring af strøm fra husstandsvindmøller i starten af juni 2010 blev lavet om, er interessen for møllerne eksploderet, skriver P4 Midt & Vest.

Ingen tvivl om årsagen
Det er selvfølgelig muligheden for at lagre strømmen på elnettet, indtil man får brug for den, der har fået danskernes øjne op for de små vindmøllers fortræffeligheder, og det mærker man blandt andet hos Zeteco Energy i Ikast.

- Efter reglen er kommet, er det virkelig massivt, hvad vi får af forespørgsler på vores vindmøller. Og det er stigende, siger Jeff Lauritzen, der kan berette om en ordrebog med ikke mindre end 35 ordrer på husstandsvindmøller.

Også hos Thymøllen oplever direktør Leif Pinholt den samme stigning i efterspørgslen. Han har mere end 20 ansøgninger liggende fra seriøse købere.

Skriv kommentar
Populære artikler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Der er allerede 8.000 abonnenter.
Se det seneste nyhedsbrev.
Følg os via:

Vestas klar til offensiv i Kina

21. oktober 2014 10:00

Vindmølleproducentens populære 2 MW-møller skal sikre tiltrængt fremgang på det enorme kinesiske marked.

10 tips til takt og tone i russisk business

21. oktober 2014 09:56

Det er højaktuelt for dansk erhvervsliv at sætte sig ind i Rusland og forstå, hvor russerne kommer fra, hvordan de tænker, og hvordan vi bedst kan samarbejde med dem. En kulturtræner og Ruslands-ekspert giver her ti bud på, hvordan man etablerer den perfekte relation i russisk business.

LED-gadelys i Esbjerg sat ud af spillet

21. oktober 2014 09:49

Lynnedslag har ødelagt 400-500 LED-gadelamper og mørkelagt større dele af Esbjerg Kommune. Og der kan gå en rum tid, før der igen er lys i gaderne, lyskilden er nemlig i restordre hos producenten Phillips.

Kæmpe solcelleanlæg på vej mellem Herning og Holstebro

21. oktober 2014 09:23

2 kommentar(er) Solenergi Danmark barsler med endnu et stort solcelleprojekt. Denne gang er det 175 hektar jord på en række marker mellem Herning og Holstebro, der er udset til det omfattende energiprojekt.

Effektiv energi- og klimapolitik i sigte

21. oktober 2014 08:49

Sidst i denne uge diskuterer Det Europæiske Råd energi- og klimaindsatsen frem mod 2030. Europa kan meget vel være på vej mod en mere ambitiøs og balanceret indsats end nogensinde før.

Rekordstor interesse for oliejagt i Nordsøen

21. oktober 2014 08:12

Energistyrelsen har modtaget 25 ansøgninger i 7. udbudsrunde fra olieselskaber, der vil søge efter olie og gas i Nordsøen. Det er flere ansøgninger end i de tidligere runder, der har været afholdt.Se alleMedlemmernes egne nyheder

Zekler Bluetooth Kampagne

21. oktober 2014 12:57
Skydda Danmark A/S

Få genopladelige batterier, samt oplader med i pakken, når du køber Zekler Bluetooth høreværn med radio, Zekler 412RDB.

DSB profiterer af L-AUS e-learning

21. oktober 2014 10:39
Rybners Kursuscenter

DSB lægger et lovpligtigt kursus om til e-learning. Det giver langt større fleksibilitet og færre omkostninger. Medarbejderne er godt tilfredse.

Pitzner køber flere smalle lifte på bånd

21. oktober 2014 12:50
Pitzner Materiel A/S

Pitzner har indkøbt nye 20 og 23 meter lifte på gummibånd. De er meget efterspurgte med deres smalle opbygning og store arbejdsradius