Energi DK Byggeri DK Metal DK Elektronik DK Transport DK Licitationen Jern & Maskinindustrien
 

Send til en kollega

Husstandsvindmøller hitter

- Af Maria Berg Badstue Pedersen

Interessen for husstandsvindmøller er eksploderet i løbet af ganske kort tid. Både hos Zeteco Energy og Thymøllen berettes om fyldte ordrebøger.

Efter at loven om produktion og lagring af strøm fra husstandsvindmøller i starten af juni 2010 blev lavet om, er interessen for møllerne eksploderet, skriver P4 Midt & Vest.

Ingen tvivl om årsagen
Det er selvfølgelig muligheden for at lagre strømmen på elnettet, indtil man får brug for den, der har fået danskernes øjne op for de små vindmøllers fortræffeligheder, og det mærker man blandt andet hos Zeteco Energy i Ikast.

- Efter reglen er kommet, er det virkelig massivt, hvad vi får af forespørgsler på vores vindmøller. Og det er stigende, siger Jeff Lauritzen, der kan berette om en ordrebog med ikke mindre end 35 ordrer på husstandsvindmøller.

Også hos Thymøllen oplever direktør Leif Pinholt den samme stigning i efterspørgslen. Han har mere end 20 ansøgninger liggende fra seriøse købere.

Skriv kommentar
Populære artikler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Der er allerede 8.640 modtagere.
Se det seneste nyhedsbrev.
Følg os via:

Lego køber halvdelen af Dong-møllepark

11. februar 2016 07:54

Dong Energy sælger halvdelen af havmølleparken Burbo Bank Extension til PKA og Lego - og det endda længe før den står færdig.

Byggeriet af E.Ons biogasanlæg kører efter planen

10. februar 2016 13:56

I går var der rejsegilde i Bevtoft ved Vojens. I dag arbejder de 100 håndværkere videre på at få anlægget færdigt til tiden. Også i Nordjylland kører biogasbyggeriet som planlagt.

Investerings-boom i forlystelsesparker efter afgiftslettelse

10. februar 2016 13:56

Ny vækstplan letter el-afgiften for forlystelsesparker. Alene Faarup Sommerland sparer en mio. kr. om året. "Det en stor dag for os", siger brancheforeningens formand. Han forudser øgede investeringer i branchen, der omsætter for 2,5 mia. kr. årligt og beskæftiger 5.000 ansatte.Se alleMedlemmernes egne nyheder