23948sdkhjf

- Bestyrelsesformanden bør gå af

Han er lige så fedtet ind i sagerne, som direktøren var, lyder det fra tidligere bestyrelsesmedlem i Ewii.

Adm. direktør hos Ewii Knud Steen Larsen måtte i sidste uge pakke sydfrugterne og forlade selskabet på grund af beskyldninger om inhabilitet og dobbeltroller.

Nu forlanger flere at også formanden bør gå af.

Det skriver JydskeVestkysten.

Det er tidligere bestyrelsesmedlem Jens Pilgaard fra Fredericia, der mener at repræsentantskabet i Ewii bør gå sammen om at stille et mistillidsvotum til formand Steen Dahlstrøm.

Ifølge det tidligere bestyrelsesmedlem er Steen Dahlstrøm ligeså fedtet ind i sagerne, som Knud Steen Larsen var.

Jens Pilgaard er ikke ene om sit krav til formanden, for to uger siden var repræsentantskabsmedlem Henrik Jørgensen ude i samme mistillids-ærinde.

Statsautoriseret revisor Søren P. Jensen, Fredericia, bakker i et læserindlæg op om kravet til, at formanden for bestyrelsen i Ewii bør gå.

- I sidste uge måtte Knud Steen Larsen gå fra Ewii. Gid den nye uge vil vise, at du Steen Dahlstrøm gør det samme, da du efterhånden har bragt dig i en umulig situation. Indse dog, at formandsposten i en kommerciel milliard-virksomhed er en for stor mundfuld for dig, lyder Søren P. Jensens budskab.

I øvrigt er det lige kommet frem at bestyrelsen i Ewii har valgt at fremrykke næste repræsentantskabsmøde fra den 26. september 2017 til 15. august. Et møde der har ændret karakter - oprindeligt skulle det være en besigtigelsestur - nu går det under betegnelsen ordinært repræsentantskabsmøde.

Bestyrelsen lægger på mødet angiveligt op til en drøftelse af ændringen af virksomhedens strategi. 

Præsentation

Steen Dahlstrøm har været formand siden kommunerne i Trekantsområdet fusionerede deres forsyningsselskaber i 1999. Han er iøvrigt borgmester i Middelfart Kommune. 

Jens Pilgaard blev valgt ind i repræsentantskabet for første gang i 2010. Han fik sæde i bestyrelsen men valgte efter fire år at trække sig.

Originalartikel

Læs mere om: EWII
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125