23948sdkhjf

Direktør forlader Better Place

Jens Moberg har besluttet at fratræde sin stilling som CEO for Better Place i Danmark. Indtil en ny direktør er fundet, skal CFO Morten Leth, lede virksomheden.
Better Place har indgået en aftale med en rekrutteringsvirksomhed om at påbegynde arbejdet med at finde en ny CEO, som skal erstatte Jens Moberg.

- Jeg er ked af Jens’ beslutning om at forlade virksomheden, men vi har et imponerende team på plads i Danmark, som jeg har stor tillid til vil levere, det der skal til i form af løsning og services for at sikre vores kommercielle lancering i anden halvdel af 2011, siger Shai Agassi, CEO og grundlægger af Better Place.

Ikke den rette
I en kommentar til sin beslutning om at fratræde sin stilling, siger Jens Moberg:

- Better Place har en omfattende plan for Europa, som vi er blevet enige om, at jeg ikke var den rette til at stå i spidsen for. Jeg har derfor besluttet at træde tilbage som CEO for Better Place Danmark og lade Better Place fortsætte under ny ledelse. Jeg er stolt af det, vi har opnået i Danmark og vil gøre mit til at sikre den bedst mulige overgang til den nye ledelse. Better Place har udviklet sig hurtigt fra den spæde opstartsfase til den operationelle fase med en klar plan for kommerciel lancering næste år. Jeg har fuld tillid til det team, som jeg har bygget op i Danmark.

Better Place arbejder for en hurtigere global overgang til bæredygtig transport ved at bygge en intelligent infrastruktur til elbiler og optimere udnyttelsen af vedvarende energikilder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079