23948sdkhjf

Favoritterne på Energy Supply

Energy Supplys har gjort status over de fem mest læste artikler på portalen siden årsskiftet: et navneskifte, utilfredse aktionærer, solenergi, halve hovsa-løsninger og byvindmøller har trukket tusindvis af læsere.
Siden 1. januar 2010 har brugerne af Energy Supply været flittige læsere af artiklerne på portalen. Enkelte artikler har dog trukket flere læsere end andre.

Navneskifte og grøn energi
En af de artikler, der har været mest run på, er artiklen om, at Energi Randers i starten af året skiftede navn til Verdo – et navn, der skal signalere grøn profil til omverdenen. Læs artiklen her .

Virksomheden har da også i løbet af foråret arbejdet på at leve op til sin profil blandt ved at udskifte halogen med LED-lys i Randers Kommune, ved at tage en silo til biomasse i brug samt rådgivning af virksomheder i forbindelse med energibesparelser.

Vindenergi og byvindmøller
Vindmøller og vindenergi nyder stor bevågenhed, og også her på portalen må artikler herom siges at være populære.

Så da selskabet Logik & Co. tidligere på året kunne oplyse, at man havde opsat de første byvindmøller på taget hos energiselskabet Natur-Energi, blev den nyhed mødt med stor interesse. Læs artiklen her .

Desværre kunne Logik & Co. i sidste uge meddele at man droppede projektet med byvindmøllerne, på grund af mangel på kapital.

Et andet vindselskab, der også i løbet af foråret har slået sine folder i de danske medier, er Scan Energy, der har haft kamp mellem direktør og bestyrelseformand for åbent tæppe. Her på Energy Supply var det artiklen Aktionærer utilfredse med Scan Energy , der faldt i læsernes smag.

Seneste nyt om Scan Energy er, at selskabet sælger ud af sine vindaktiviteter for at holde skinnet på næsen.

Klummeskribenter trækker folk til
Hos Energy Supply kan man hver onsdag læse en klumme fra en fremtrædende person på den danske energi-scene. To af disse klummer har været så opsigtsvækkende at læserne er strømmet til.

Dansk Solvarme Forenings klumme Grøn Vækst er lig sol , hvor næstformand Jeppe Falck giver sit bud på, hvordan Danmark skal opnå grøn vækst, har sammen med formand for DS Håndværks & Industri Jim Stjerne Hansens klumme Halve hovsaløsninger giver ikke CO2-besparelser nok vakt begejstring blandt læserne.

Energy Supply undlader at gisne om årsager til den store interesse for netop disse artikler og lader det være op til den enkelte læser at drage en konklusion.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095