23948sdkhjf

Efter afstemning: Stoholm Fjernvarme snart klar til udbudsrunde

Stoholm Fjernvarme har netop afholdt ekstraordinær generalforsamling om opførelsen af et halmfyret anlæg samt anlæggelsen af et solfangeranlæg.

På den ekstraordinære generalforsamling mødte 75 forbrugere op, og her var 75 procent, altså tre ud af fire, for varmeprojektet, skriver Viborg Stifts Folkeblad.

- Vi er rigtigt glade for den opbakning, vi fik til projektet, for jeg havde da været lidt på spændt på udfaldet på forhånd. Vi har jo tidligere fået nej til et lignende projekt, siger formand for Stoholm Fjernvarme, Henry Jensen.

Han oplyser, at man er klar til at sende projektet i udbud. Udbudsmaterialet er klar, man mangler bare lige de sidste tilladelser.

Stoholm Fjernvarme har allerede fået kommunens ja til at opstille 12.000 kvadratmeter solfangere på en grund ved Tastumvej. Derudover skal der etableres en akkumuleringstank, et biomasseanlæg på 3,5 MW samt en skorsten på op til 30 meter.

Stoholm Fjernvarme vil investere 36,6 mio. kr. i anlægget – penge, der også skal gå til en transmissionledning, der kan forbinde solfangeranlæg og biomassekedlen med fjernvarmeværkets central i Skolegade.

Stoholm Fjernvarme forventer at stikke spaden i jorden til næste år.

Originalartikel

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095