23948sdkhjf

Der blæses til kamp i Scan Energy

I dag afholder energiselskabet Scan Energy ekstraordinær generalforsamling. Siddende bestyrelsesformand Jens Bigum ventes at komme under massivt pres fra den tidligere direktør.
Tidligere direktør og forsat aktionær Karsten Olesen har indkaldt til ekstraordinær generalforsamling i energiselskabet Scan Energy. Det skriver dagbladet Børsen.

Karsten Olesen blev sammen med sin hustru bortvist fra selskabet i marts under beskyldninger om urent trav. De to ejer fortsat 18% af virksomheden.

Angreb mod siddende formand og bestyrelse
Det lægges op til, at Karsten Olesen på den ekstraordinære generalforsamling vil foretage et veritabelt stormløb mod bestyrelsesformand Jens Bigum og den resterende bestyrelse.

Karsten Olesen har fremsendt en 90 sider lang præsentation til selskabets 135 aktionærer.

Håber på en overgangsbestyrelse
Karsten Olesen håber med sin præsentation at få opbakning til sit forslag om at indsætte en ny overgangsbestyrelse, indtil en ny kapitalpartner er fundet med repræsentanter fra de forskellige aktionærgrupper.

Derudover søger han opbakning til at pålægge bestyrelsen at anvende eksterne rådgivere til at beskrive en struktureret udbudsproces og at stille med det nødvendige team til at afvikle udbuddet - således at relevante interesserede bydere vil melde sig.

Jens Bigum afviser kritik
Bestyrelsesformand Jens Bigum afviser kritikken om, at han tilsidesætter aktionærernes ve og vel.

- Jeg kender godt reglerne om inhabilitet, og vi er omgivet af dygtige rådgivere. Vi har været ekstremt opmærksomme på de mulige problemstillinger, og vi har selvfølgelig overholdt alle regler, siger Jens Bigum til Børsen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078