23948sdkhjf

Kamstrup klar med nyt vandcenter

Målet er at forsyne en milliard mennesker med vand fra virksomhedens intelligente løsninger
Østjyske Kampstrup, der leverer intelligente løsninger til energi- og vandmåling, har indviet sit nye såkaldte vandcenter i hovedkvarteret i Stilling.

Centeret for intelligent vandforsyning er på over 10.000 kvadratmeter, og det blev officielt indviet af energi-, forsynings- og klimaminister Lars Christian Lilleholt (V).

Kamstrup oplever stigende vækst og markant udvikling, ikke mindst på vandområdet, påpeger administrerende direktør Per Asmussen. Han nævner, at det var den første intelligente vandmåler, der for alvor satte gang i væksten:

- Da vi lancerede den første intelligente vandmåler for seks år siden på det danske marked, fik den en fantastisk modtagelse. Med den store opbakning fra de danske forsyningsselskaber gjorde vi produkterne klar til at eksportere, og i dag leverer vi til kunder i store dele af verden, konstaterer han.

- Vores mål er, at en milliard mennesker skal forsynes med vand fra intelligente løsninger fra Kamstrup, tilføjer direktøren.

Minister-ros
Inden Lars Christian Lilleholt foretog den officielle indvielse af det nye center, roste han Kamstrup for virksomhedens innovative bidrag til forsyningssektoren.

- Det er virksomheder som Kamstrup, der kan bidrage til, at vi får så effektiv en forsyningssektor som muligt i Danmark. En ting er, at man kan spare gennem ressourcer og personale. Men det bedste er, at det sker gennem teknologisk udvikling, og at vi bruger tingene på en mere effektiv måde. Det bidrager Kamstrup til, sagde ministeren.

De nye faciliteter kommer til at huse cirka 300 medarbejdere. I alt har Kamstrup 1.200 ansatte og opretter i øjeblikket cirka 100 nye stillinger om året.

Kamstrup forventer at runde et samlet salg for hele virksomheden på to milliarder kroner i 2017.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078