23948sdkhjf

Eniig og Nrgi indgår millionaftale med Prysmian

Prysmian Denmark har underskrevet en 2-årlig rammeaftale med option på forlængelse med Eniig Forsyning A/S og NRGi - til en værdi af godt 24 millioner kroner årligt.

Aftalen omfatter årlig levering af 300 kilometer 0,4 kV lavspændingskabel samt 380 kilometer 24 kV 1-leder mellemspændingskabel.

Derudover inkluderer aftalen anvendelse af koncernens kabeltromle-lokaliserings-system Pry-Track, der er integreret med en returtromle løsning.

- Vi er meget glade og tilfredse med kontrakten, da det bekræfter Prysmian Groups tilstedeværelse på det danske elforsyningsmarked, udtaler Salli Hara, Country Manager for Prysmian Denmark.

Kablerne skal bruges i forbindelse med vedligeholdelses- og anlægsopgaver i Eniig og NRGi’s forsyningsområder i henholdsvis midt- og Nordjylland og Århus, Djursland, Mols, Samsø, Tunø og Anholt.

 - Vi ser frem til at samarbejde med Eniig og NRGi om vedligeholdelse og udbygning af deres forsyningsnetværk. Det underbygger vores strategi om at blive den førende kabelleverandør på det danske marked, udtaler Brian Rasmussen, Utility Sales Director hos Prysmian Denmark.

Kablerne vil blive produceret på Prysmians kabelfabrikker i Europa og leveres fra Prysmian Nordics logistik hub beliggende centralt i Sverige.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125