23948sdkhjf

Pæn interesse for husstandsmøllepulje

Ansøgningsrunden til 1 MW-puljen til husstandsmøller åbnede den 3. maj 2017 og der er åbent for ansøgninger frem til den 14. juni 2017 – eller så længe der stadig er kW at søge om.

Puljen er på 1 MW, hvilket har været stærkt udskældt fra branchens side af, især fordi en del af ansøgningerne kan ende i en lodtrækningsrunde. 

Energinet.dk behandler nemlig ansøgningerne i den rækkefølge, de modtages. Hvis Energinet.dk samlet modtager ansøgninger for over 1 MW, trækkes der lod blandt de ansøgere, der er kommet ind den dag, puljen på 1 MW overstiges.

Det er dog ikke kommet til lodtrækning endnu, selvom der har været en sund interesse omkring puljen. 

- Der var pæn interesse allerede på førstedagen og vi modtog cirka 70 ansøgninger på den første dag puljen var åben, forklarer Jesper Nørskov Rasmussen hos Energinet.dk.

Puljen lukkes som nævnt når der samlet er ansøgninger for 1 MW, og det er meget tæt på at det sker.

 - Vi havde i morges indtastet og registreret 78 ansøgninger, som samlet udgjorde 910 kW. Der er i løbet af dagen kommet et par flere ansøgninger ind, men med forbehold for de endnu ikke registrerede ansøgninger og  at nogle af de registrerede ansøgninger kan være ikke-fyldestgørende mv., så er puljen endnu ikke løbet tør, fortæller Jesper Nørskov Rasmussen her på sjette dagen efter puljens åbning.

Artiklen er en del af temaet Husstandsmøller.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.485