23948sdkhjf

Fiberline Composites løb med energi- og miljøpris

På Energiforum Danmarks årsmøde er vinder af Energi- og Miljøprisen fundet. Det blev virksomheden Fiberline Composites, der blev hædret for en forbilledlig energiindsats.
Formand for Klimakommisionen, Kathrine Richardson, har på Energiforum Danmarks årsmøde i Nyborg netop overrakt Fiberline Composites Energi- og Miljøprisen 2010.

- Prisen gives til personer eller virksomheder, der anerkendes for en motiverende indsats for ansvarlig energianvendelse i gennem energistyring, energiledelse og energieffektivisering, sagde Kathrine Richardson fra talerstolen, inden hun overrakte repræsentanter fra Fiberline Composites billedhugger Olaf Manske Andersens skulptur "Spred vingerne ud".

Hvor politik stopper og handling tager over
Kathrine Richardson lagde vægt på, at vinderen af prisen især havde udmærket sig ved handling frem for floskler og tomme løfter.

Hun understregede, at Fiberline Composites energipolitik ikke blot er et modelune, men en særdeles gennemtænkt strategi, der har været under udvikling længe.

- Et energivenligt domicil, egen vindmølle, en elbilsordning samt energivenlig produktion er de tiltag, der i høj grad gør Fiberline Composites værdige som modtagere af denne pris, sluttede hun.

Fornemt selskab
Fiberline Composites kommer med prisen i fornemt selskab - et selskab præget af stor diversitet . Alene de seneste tre år er så forskellige virksomheder som Ernest & Young (2009), Novo Nordisk (2008) og Skive Kommune (2007) løbet med prisen.

Det vidner i følge Kathrine Richardson om et samfund, hvor man i høj grad har fokus rettet mod at finde nye og nyttige veje for at fremme energibesparende tiltag.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111