23948sdkhjf

Stort internationalt gennembrud for Inbicon

Japanske Mitsui Engineering & Shipbuilding har købt rettighederne til at bruge Inbicons teknologi til produktion af 2. generationsbioethanol på en række produktionsanlæg.
Ifølge Børsen er det første gang, at et dansk firma sælger 2. generationsbioethanol-teknologien til udlandet. Det er japanske Mitsui Engineering & Shipbuilding, der vil anvende Inbicons teknologi på anlæg i Malaysia, hvor der skal udvindes brændstof af affaldsprodukter fra palmeolieindustrien.

Stort gennembrud for Inbicon
Christian Morgen, salgs- og marketingsansvarlig hos Inbicon, ser samarbejdet med Mitsui som et gennembrud for Inbicon.

- Vi har brug for nogle stærke partnere internationalt, der har kapaciteten til at opføre de her anlæg. Mitsui er en rigtig god partner, siger han og fortæller til avisen, at tre års udviklings-samarbejde nu er endt med en licensaftale.

- For os er det en meget vigtig milepæl, da det er vores første salg af en teknologi, vi har arbejdet med i 10 år og skal leve af fremover. Det er meget vigtigt for os, slutter han.

Forhandler med USA & Europa
Det er ikke kun palmeolieindustrien og japanerne, der kan få fornøjelse af Inbicons teknologi. I øjeblikket forhandler Inbicon med flere amerikanske virksomheder, deriblandt Great River Energy i North Dakota, samt virkomheder i Europa.

Samtidig håber Christian Morgen, at anvendelsen af Inbicons teknologi på palmeolie-anlæggene i Malysia også vil åbne dørene til Asien.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125