23948sdkhjf

- Det batter at være en del af noget større

I et reguleret energimarked, hvor rammevilkårene løbende er under forandring, kræver det en enorm viden, omstillingsparathed og ikke mindst ressourcer at holde en virksomhed på ret kurs.

Det mener direktør i Industrivarme, Allan Jakobsen.

Derfor kan det være en god ide at være en del af noget større og udlicitere opgaven til eksperterne, så der kan holdes fokus på kerneforretningen.

Højere vidensniveau
I august 2016 valgte Industrivarme at blive en del af noget større – nemlig energikoncernen Verdo.

Den strategiske beslutning har været med til at løfte Industrivarme til et højere vidensniveau samt tilført kompetencer, så man nu kan levere energianlæg af en større volumen.

 - Alle forretningsben har fået et løft, og vi kommer i større grad til at levere totalløsninger. Med egen energiproduktion har Verdo viden om de mange parametre inden for energianlæg og kender samtidig til de udfordringer, der også følger med. Derfor kan vi tilbyde vores kunder i energibranchen viden og kompetencer, så de bedre kan møde de stadigt stigende, grønne krav, siger Allan Jakobsen, Adm. direktør i Industrivarme. 

Trend er store grønne anlæg
Ultimo 2016 blev aftalen om energispareindsatsen forhandlet på plads. Derfor er der nu grundlag for at undersøge, hvilke energianlæg, der er de mest fordelagtige investeringer for det enkelte værk. 

- Vi ser en trend, der går mod større og større anlæg, og det har vi taget konsekvensen af – det er en af grundene til, vi valgte at blive en del af Verdo, siger Allan Jakobsen, der med Verdo i ryggen nu er med helt fremme når det gælder tekniske løsninger, drift af energianlæg og viden omkring lovgivning.

Derfor er han da heller ikke sen til at komme med en lille opfordring til små virksomheder og fjernvarmeværker om at kigge sig om for at finde nye veje.

- Det giver nemlig god mening at være en del noget større, slutter han.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078