23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til energisektoren, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Enricom A/S
Lisbeth Erlands er udtrådt af både bestyrelse og direktion, hvorefter Bent Ejnar Juul Simonsen er tiltrådt som direktør, mens Karen Marie Svenstrup Nielsen er indtrådt i bestyrelsen.

Enricom arbejder med skovejendomme og vedvarende energianlæg uden for Danmark.

Grontmij Carl Bro
Administrerende direktør Birgit Nørgaard forlader sin stilling som følge af ændringer i koncernens internationale ledelsesstruktur.

Ændringerne medfører blandt andet, at koncernstrukturen ændres fra at være opdelt i seks geografiske områder til en struktur med tre forretningssøjler, hvilket gør landecheferne overflødige.

Grontmij | Carl Bro er en rådgivende virksomhed med aktiviteter inden for blandt andet byggeri og energi.

Varde Forsyning A/S
Ved en ekstraordinær generalforsamling har ejeren af Varde Forsyning A/S, Varde Kommune, nu udpeget nye bestyrelsesmedlemmer, og medarbejderne har ligeledes foretaget valg til bestyrelsen for de kommende fire år.

Bestyrelsen har konstitueret sig som følger: Formand Preben Friis-Hauge (V), næstformand Alf Vinter (S), Claus Larsen (SF), Tom Arnt Thorup(K), Erhardt Jull (L) og de tre medarbejderrepræsentanter Hans Christiansen, Niels Peter Uhre og Per Larsen.

Varde Forsyning A/S er et selvstændigt aktieselskab som varetager vand, fjernvarme, spildevand, renovation og genbrugspladser.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11