23948sdkhjf

Highlights fra Bright Green

Energy Supplys redaktør slog lørdag et smut forbi hovedstaden og besøgte udstillingen Bright Green i Forum. Her følger et par billeder fra lørdagen i Forum, der havde fornemt besøg af både tronfølgere og statsministeren - og selvfølgelig Energy Supplys redaktør.
Bright Green var den største parallel-event under COP15, og dermed kunne ngo'ere, klima- og energiinteresserede og pressen besøge 175 af de største og bedste virksomheder inden for energiteknologi i Danmark. Energy Supplys nyhedsredaktør var selvfølgelig på pletten og disker her op med et par highlights fra eventen.

Statsminister Lars Løkke Rasmussen var blandt talerne på åbningsdagen. Han tror på en politisk bindende aftale.






Kronprins Frederik, Kronprinsesse Victoria og Kronprins Haakon fortalte om deres ture til Svalbard og Grønland, hvor de med egne royale øjne fik syn for sagen og klimaforandringerne tæt ind på livet.





Sikkerheden var i top, og det vrimlede med politifolk i Forum. Her to arbejdssomme betjente i positur for Energy Supply.






Danskerne kunne prøve kræfter med en sedgeway på The Sedgeway Test Track. Interessen var stor og køen lang.






Hos Grontmij Carl Bro kunne man - som de kongelige - få klimaforandringerne tæt ind på livet. Et to tons tungt isbjerg, der langsomt svandt ind til ingenting i Forums varme.





Vestas havde valgt at synliggøre, hvor mange MWh, der var produceret, hvor mange hustandes energibehov, man havde dækket, og hvor mange tons CO2, man havde sparet verden for, i den tid COP15 har varet.




Hos Rambøll kunne man cykle sig til en smoothie, hvis man vel og mærke kørte så meget strøm ind, som det kræver at tænde en blender.





Statsminister Lars Løkke Rasmussen ankommer til Forum. Den opmærksomme læser har selvfølgelig noteret sig Energy Supplys nyhedsredaktør, der har sneget sig med på billedet nederst i højre hjørne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097