23948sdkhjf

Solar storsatser på solenergi

Solar overtog i februar solcelle-virksomheden DrivhusEffekten og en videreførelse af det koncept er nu mundet ud i oprettelse af selskabet Solar Polaris, der skal levere solceller til folk, fæ og virksomheder i totalentreprise.

En kombination af lave priser på solcellepaneler og klimabeviste danskere gør solcellemarkedet særligt attraktivt i øjeblikket, og det ønsker Solar at udnytte med det nye selskab.

- Solenergi har udviklet sig til en meget attraktiv investering, hvor en almindelig familie kan spare penge på elregningen hver måned. Afhængig af forbrug og finansiering vil nogle endda tjene penge fra første dag, solcellerne er i drift – og med en forventet levetid på anlægget over 30 år, er det en decideret god forretning for privatøkonomien, siger Dennis Jeppesen, administrerende direktør for Solar Polaris.

Klar forretningsmodel
Forretningsmodellen er klar og Solaris Polaris har ambitioner på både privat- og erhvervskundemarkedet.

- I Solar Polaris leverer vi løsninger til både private virksomheder, offentlige institutioner, boligforeninger og helt almindelige boligejere. Vores mål er, at vi i 2020 spiller en dominerende rolle på markedet for boligejere samt leverer til og servicerer 50 % af de relevante målgrupper på erhvervskundemarkedet. Det er ambitiøst, men vi tror på, at det kan lade sig gøre med vores forretningsmodel, lyder det fra Dennis Jeppesen.

Som totalentreprenør vil Solar Polaris varetage alle faser i et solcelleprojektforløb – fra den første henvendelse til service af det færdiginstallerede anlæg i hele dets levetid. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125