23948sdkhjf

Branditter frustrerede over Brande Fjernvarme

Borgene i Brande er blandt de forbrugere i landet, der må betale mest for varmen. Borgerne er utilfredse, varmeregningen får endnu et nøk op af og politikerne beskyldes for at tage forkerte beslutninger.
På Brande Fjernvarmes generalforsamling mødte godt 150 branditter op for at klage over prisen på fjernvarme. Hos Brande Fjernvarme betaler man nemlig meget mere for varmen end andre steder, og nu får varmeregningen endnu et nøk op af. Det sker for at dække flere års underskud hos Brande Fjernvarme Amba.

På generalforsamlingen lagde formand for fjernvarmen Holger Skott ikke skjul på, at politikerne i kommunen bærer en stor del af ansvaret for den dyre varme. For det første, fordi man har forpligtet sig til at anvende dyr naturgas, og for det andet for at springe fra på målstregen i forbindelse med etablering af træpillefyr.

- Sagen blev godtkendt i Teknik- og Miljøudvalget samt i Økonomiudvalget, men da byrådet skulle behandle sagen, blev den udskudt. Det kan kun undre, sagde Holger Skott i sin beretning.

Udskydelsen af træpillefyret kom efter, at 719 borgere i Brande havde skrevet under på en protest mod placeringen af pillefyret. I øjeblikket arbejder Brande Fjernvarme med en alternativ placering af anlægget.


Kilde: AOH.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078