23948sdkhjf

Samling af rebeller mod Syd Energi ingen stor succes

Arne Ohlsen, der i slutningen af august lancerede en ny hjemmeside i håbet om at samle nok rebeller til at kunne sætte dagsordenen hos Syd Energi, må se sig slået. Opbakningen på hjemmesiden er langt fra, hvad den emsige kritiker havde håbet på.
- Jeg kan ikke give dig denne indflydelse, men jeg kan hjælpe dig til at du, sammen med de øvrige el-forbrugere, lettere selv kan tage magten i Syd Energi (...) din mulighed er på Vagthunden, skriver Arne Ohlsen på hjemmesiden www.sydenergisvagthund.dk .

Formålet med hjemmesiden, der lanceredes i slutningen af august, var at samle ligesindede mod Syd Energis milliardinvestering i fibernet frem mod repræsentantskabsvalget til november.

Kun 11 rebeller har anvendt hjemmesiden, hvoraf én har samlet de nødvendige 10 stillere til at kandidere. Trods dette tror Arne Ohlsen, at hjemmesiden har haft en effekt.
- Jeg forventer en anden sammensætning i repræsentantskabet. Der vil være flere, der ser kritisk på den fejlagtige investering i fibernet, siger han.

Selv synes han, at den manglende opbakning er et nederlag for demokratiet.

Kilde: JydskeVestkysten

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094