23948sdkhjf

Storkunde kan give Vestas comeback på havmøller

Det hollandske energiselskab Eneco udtrykker stor tilfredshed med Vestas’ havvindmøller og er klar til at satse yderligere på de danske møller i fremtiden.
Mens andre kunder har haft dårlige erfaringer med Vestas V90 3.0 MW-havvindmølle, har den hollandske storkunde Eneco kun ros til overs for de danske møller. I selskabets 120 MW havmøllepark, bestående af Vestas-møller, har man nemlig ikke oplevet nogen problemer. Det skriver Børsen.

- Tiden med børnesygdomme er forbi. Vi havde naturligvis vores overvejelser, inden vi købte Vestas-vindmøllerne, for vi har hørt om andre parker med problemer. Men vi er parate til at købe Vestas igen, udtaler Kees-Jan Raneau, operationel direktør hos Eneco, til Børsen.

Og det kan meget hurtigt blive aktuelt, for ligesom mange andre vesteuropæiske energiselskaber har Eneco en ambition om at øge andelen af miljøvenlig energi. Raneau forklarer, at vedvarende energi skal udgøre 50 % af selskabets samlede produktion i 2020 – og her bliver vindkraften afgørende.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125