23948sdkhjf

Arbejdet med nationale handlingsplaner i gang

Umiddelbart før sommerferien udsendte EU Kommissionen et udkast til en skabelon for de nationale handlingsplaner for vedvarende energi. Arbejdet med de danske handlingsplaner er gået i gang og ventes at være færdigt 30. juni 2010.
De nationale handlingsplaner for vedvarende energi er et skridt mod en konkret realisering af de overordnede 2020-målsætninger om vedvarende energi, medlemslandene af EU blev enige om i foråret.

EU-landene vedtog tidligere på året en fordeling af VE-byrderne, som tilsammen skal bidrage til 20% vedvarende energi i EU i 2020 og 10% vedvarende energi specifikt for transportsektoren i 2020. Det skriver DI Energibranchen.

Skabelonen, som EU Kommissionen har udsendt, tager højde for en række områder i energiforsyningen og energiforbruget, hvor vedvarende energi i praksis kan være med til at målene nås.

Handlingsplanerne skal være færdiggjort senest 30. juni 2010 af de enkelte medlemslande. For Danmarks vedkommende skal der redegøres for en øget andel fra 17% til 30% vedvarende energi i 2020.




Kilde: DI Energibranchen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079