23948sdkhjf

PM Energi udvider over hele linjen

Med stor vækst på medarbejdersiden, spændende projekter i støbeskeen og køb af nyt domicil fortsætter det høje aktivitetsniveau hos den nordjyske specialist i generator- og nødstrømsanlæg.

En stigende ordretilgang kombineret med stadig flere serviceaftaler har det seneste halve år udmøntet sig i en stigning på 25 procent i medarbejderantallet. Man er nu oppe på 53 ansatte, og alle afdelinger er tilført flere ressourcer. Direktør Carsten Madsen forventer, at der bliver behov for flere nyansættelser inden sommerferien. Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

- Fremgangen er fordelt på mange brancher. Vi oplever vækst i alle grene af industrien. Både når det gælder salg af generator- og nødstrømsanlæg, UPS-løsninger og serviceaftaler noterer vi en stigende ordretilgang. Derfor får vi uden tvivl behov for flere kompetente teknikere på især servicesiden, siger han og fortæller videre, at man har tilført projektafdelingen en ny projektchef for at styrke organisationen yderligere.

- Vi har ansat Uffe Løjstrup Kristensen som kommer fra en stilling som konstruktionschef hos Siemens Wind Power. Han har en solid teknisk baggrund, og hans profil passer perfekt til de fremtidige udfordringer.

Mere komplekse løsninger
Carsten Madsen hentyder til, at der i dag er behov for større og mere komplekse nødstrømsløsninger end for bare få år siden. Især når det gælder Brønderslev-virksomhedens traditionelt store brancher som tæller den finansielle sektor, IT-branchen og sundhedsvæsenet.

Den stigende automatisering udmønter sig i flere store ordrer, men stiller også højere krav.

- Mere end nogensinde skal vi være på forkant med udviklingen. Vi skal konstant være opdateret på de aktuelle leverancer og tendenser – og gearet til at levere den løsning der efterspørges, fastslår direktøren og tilføjer, at når man til sommer flytter i nyt domicil, får man mere plads til både produktion, administration og medarbejdervækst.

- Med købet af byens gamle Volvo-værksted får vi 2.200 kvadratmeter til rådighed, og arkitekterne er i fuld gang med tegningerne. Stedet trænger til en kærlig hånd, og der skal bygges en del om. Men vi får dobbelt så mange kvadratmeter, og det bliver lavet præcis til vores behov.

Nu eneejer
Carsten Madsen og Mads Burmeister har siden 2003 ejet PM Energi i fællesskab. Mads Burmeister har dog ønsket at koncentrere sig om sit arbejde i projektafdelingen, og derfor har Carsten Madsen siden 1. oktober 2016 været eneejer af virksomheden.

- Sådan bliver det fremover. Mads og jeg har talt om det løbende, og i efteråret var timingen rigtig. Det er foregået ganske udramatisk, og Mads fortsætter i huset som senior projektleder. Det er vi begge glade for – især med de mange store og komplekse projekter der allerede er i ordrebogen til levering i år, slutter Carsten Madsen.

/he/

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078