23948sdkhjf

Ewiis Tripl bringer dagligvarer ud i London

Udlandet har fået øjnene op for den lille tre-hjulede scooter.

Englands største leverandør af dagligvarer Ocado er igang med at teste Tripls egenskaber som "last-mile delivery" i Londons gader.

- Ocado er UKs største leverandør af dagligvarer, så det er perspektivrigt, siger PR-konsulent Claus Blem Jensen fra Ewii om aftalen med Ocado. 

Ocado anvender Tripl til levering af varer i byområder og over korte distancer, og hvis testperioden viser sig succesfuld vil Ocado anvende køretøjet ud over hele England med udgangen af 2017.

-  Vi er altid på udkig efter ny teknologi og alternative metoder til at levere varer ud til vores kunder. Så det er en spændende mulighed vi her har fået med at teste Tripl, siger Suzanne Westlake, chef for CSR hos Ocado. 

Ikke kun London
Ewiis trehjulede Tripl triller ikke kun rundt i London.

- Udover London tester vi øjeblikket også Tripl’en i Berlin og i Amsterdam. I Berlin er det logistikfirmaet GO!, der er subcontractor til Amazon, og i Amsterdam er der tale om Sandd, Hollands største private postselskab, fortæller Claus Blem Jensen fra Ewii til Energy Supply.

Tripl er udviklet af TreFor Drive – nu en del af energiselskabet Ewii – samt den danske golfbilproducent Garia og designbureauet Artlinco. Produktionen blev oprindeligt lagt hos et tysk firma, men er sidenhen flyttet til Polen

Se videoen af Tripl i aktion via linket her – Log in med password TRIPL.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125