23948sdkhjf

Kvinde i spidsen for DTUs PowerLab

Omfang og aktivitetsniveau har gjort det nødvendigt at ansætte en leder.

Frida Frost tiltræder den 1. marts 2017 i en nyoprettet stilling som COO for PowerLab på Center for El og Energi, DTU Elektro.

Det sker fordi PowerLab nu har nået et sådant omfang og aktivitetsniveau, at det er behov for at ansætte en leder, med dedikeret fokus på at synliggøre og nyttiggøre PowerLab. 

- Fremtidens energiforsyning har altid optaget mig, og jeg er stolt af at få muligheden for at stå i spidsen for drift og udvikling af det super højteknologiske PowerLab til gavn for danske virksomheder og det danske samfund. Faciliteterne har allerede en imponerende både national og international position, som jeg gerne vil styrke yderligere, siger Frida Frost.

Frida er uddannet civilingeniør inden for energi fra DTU i 1999 og er tidligere formand for IDA. Inden hendes formandsjob har hun i 9 år arbejdet med energispørgsmål i en række store virksomheder og i sin egen konsulentvirksomhed med speciale i energirådgivning.

- Jeg glæder mig til arbejde sammen med både studerende og forskere på DTU og med de virksomheder, der vil drage nytte af PowerLab til test og udvikling. En vigtig del af min opgave bliver at udvikle nye samarbejder, for potentialet i PowerLab er utrolig stort inden for test, udvikling og demonstration af både el- og energiløsninger, siger hun.

Centerleder og professor Jacob Østergaard, der fortsat vil indgå i PowerLabs styregruppe, glæder sig meget til at arbejde sammen med Frida Frost om den fortsatte udvikling af PowerLab:

 - Jeg kan ikke forestille mig en bedre egnet kandidat, med en faglig indsigt, stærk ledelseserfaring og evnen til at udvikle og opbygge samarbejdsrelationer. Jeg er sikker på, at Frida Frost vil løfte visionerne for PowerLab, så vi i endnu højere grad kan være til gavn for danske virksomheder og bidrage til at videreudvikle Danmark som energiteknologisk pionerland, siger Jacob Østergaard.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078