23948sdkhjf

Sådan sælger man til Trumps USA

Eksperter lærer fra sig på seminarer om det amerikanske energimarked

Det amerikanske energimarked går en ny tid i møde med Donald Trump som præsident, og Eksportrådet vil nu gøre danske virksomheder klogere på energimarkedets udvikling - og på, hvordan de kan etablere sig i Nordamerika.

I næste uge holder Eksportrådet således tre åbne seminarer i henholdsvis København, Aalborg og Vejle, hvor der alle stederne bliver fokus på systemeksport af vindtech, vandtech og fjernvarmesystemer til USA.

Seminarerne omfatter eksperter fra den danske ambassade i Washington og fra Eksportsrådet i Chicago, hvor teamlederne for de tre indsatsområder vind, vand og fjernvarme er iblandt..

Ifølge Udenrigsministeriet eksporterede Danmark i 2015 for omkring 100 milliarder kroner til USA. Især inden for områderne vind, vand og fjernvarme er danske virksomheder ledende, og efterspørgslen på grøn dansk teknologi er stigende, konstarerer ministeriet på sin hjemmeside.

Det amerikanske offshore-vindmarked udgør et stort potentiale for danske virksomheder. Vindindustrien i USA er en industri med mere end 100.000 ansatte og er derfor en vigtig del af økonomien. I Texas er der for eksempel flere vindmøller end i England, og den hurtigst voksende profession i USA er vindtekniker, nævner ministeriet også i oplægget til næste uges seminarer.

De tre seminarer bliver holdt således:

København mandag 27. februar 
Aalborg tirsdag 28. februar
Vejle onsdag 1. marts

Yderligere info og tilmelding her: Det amerikanske energimarked

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095