23948sdkhjf

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Hvem gik ud og hvem kom ind - få overblikket her

A/S Dansk Shell

Lee James Hodder er indtrådt som formand for bestyrelsen for A/S Dansk Shell og i direktionen for Shell Olie- Og Gasudvinding Danmark Pipelines ApS og Shell Ep Holdingselskab Danmark ApS i stedet for Benjamin Ralph Ring (kilde: CVR).

A/S Dansk Shell sælger energi- og olieprodukter til både private og virksomheder.


Dong Energy Nearshore Wind ApS

Leif Winther er indtrådt i bestyrelsen for Dong Energy Nearshore Wind ApS, Dong Energy - Anholt Offshore A/S og Dong Energy Horns Rev I A/S i stedet for Benjamin John Sykes (kilde: CVR).

Dong Energy er et af Danmarks største energiselskaber.

 

E.On Danmark A/S

Markus Andreas Stefan Bökelmann er indtrådt i bestyrelsen for E.On Danmark A/S i stedet for Lars Lennart Lagerkvist (kilde: CVR).

E.On leverer el, naturgas og fjernvarme.

 

Eniig Energiteknik A/S

Per Chresten Bols Andersen og Brian Kjeldsmark Jakobsen er udtrådt af bestyrelsen for Eniig Energiteknik A/S (kilde: CVR).

Eniig er et jysk elselskab.


Gridco ApS

Niels Hansen er indtrådt i bestyrelsen for Gridco ApS (kilde: CVR).

GridCo udvikler og markedsfører grid-invertere til mindre vindmøller.


KSM Stoker A/S

Per Bisgaard Sørensen er indtrådt som formand i bestyrelsen for KSM Stoker A/S i stedet for Inge-Marie Bech, som forbliver medlem (kilde: CVR).

KSM Stoker A/S producerer stoker-fyr.


Lolland Forsyning A/S

Lars Peter Buhl er indtrådt i bestyrelsen for Lolland Forsyning A/S, Lolland Energi Holding A/S, Nakskov Elnet A/S, Lolland Varme A/S, Lolland Spildevand A/S og Lolland Vand A/S i stedet for Linda Sommer. Samtidig er Per Morén er indtrådt i bestyrelsen for Lolland Vand A/S og Lolland Spildevand A/S i stedet for Kurt Otto Skonning Hansen (kilde: CVR).

Lolland Forsyning står for forsyning af el, vand, varme og spildevand på Lolland.


Maersk Energy Marketing A/S

Carsten Sonne-Schmidt er indtrådt i bestyrelsen for Maersk Energy Marketing A/S i stedet for Graham Stuart Talbot (kilde: CVR).

Maersk Energy omfatter datterselskaberne Maersk Oil, Maersk Drilling, Maersk Supply Service og Maersk Tankers. 


Maersk Oil Kalaallit Nunaat A/S

Carsten Sonne-Schmidt er indtrådt som formand i bestyrelsen for Maersk Oil Kalaallit Nunaat A/S, Maersk Oil Ethiopia A/S, APM Pipelines A/S og Maersk Oil Angola A/S i stedet for Graham Stuart Talbot. Samtidig er Martin Rune Pedersen indtrådt i bestyrelsen i stedet for Troels Albrechtsen (kilde: CVR).

Maersk Oil er et dansk olie- og gasselskab ejet af A.P. Møller-Mærsk.


Rambøll Danmark A/S

Jesper Dalsgaard Jensen og Bo René Pedersen er indtrådt i direktionen for Rambøll Danmark A/S (kilde: CVR).

Rambøll leverer rådgivning og løsninger indenfor infrastruktur, telekommunikation, miljørigtig projektering, fjernvarme samt vandforsyning.


Solrød Biogas A/S

Henrik Torsten Larsen er indtrådt i bestyrelsen for Solrød Biogas A/S i stedet for Eilif Nørgaard Pedersen (kilde: CVR).

Solrød Biogas A/S er under opførelse på Solrød Strand og vil, når det er færdigt, kunne producere 28 GWh varme og 23 GWh el.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062