23948sdkhjf

NRGi har fundet ny topchef

Jacob Vittrup skal sikre fortsat vækst i Jylland

Energiselskabet NRGi med hovedsæde i Aarhus har ansat 45-årige Jacob Vittrup som ny administrerende direktør.

Han tiltræder stillingen 1. maj, og hans primære opgave bliver at fortsætte udviklingen af NRGi med fokus på vækst og værdiskabelse for andelshaverne, skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Jacob Vittrup er uddannet cand. oecon. ved Aarhus Universitet og kommer fra en
stilling som CFO hos RTX A/S i Nørresundby, hvor han også har været konstitueret CEO i perioden december 2015 til september 2016.

RTX A/S arbejder blandt andet med trådløs kommunikation, og Jacob Vittrup har gennem de godt seks år, han har været ansat, medvirket til at vende
virksomheden til overskud og øge selskabets markedsværdi betydeligt, konstaterer NRGi.

Tidligere har Jacob Vittrup desuden været koncernregnskabschef hos B&O med ansvaret for intern og ekstern rapportering. Han har også undervist i HD på Aarhus Universitet.

Hos NRGi afløser han Søren Sørensen, der efter eget valg har ønsket at fratræde efter otte år på posten.

- I absolut topform
Bestyrelsesformand i NRGi Eva Ryberg konstaterer, at en samlet bestyrelse er sikker på, at Jacob Vittrup kan løfte arven efter Søren Sørensen.

Ifølge formanden har Søren Sørensen bragt NRGi derhen, hvor virksomheden er i dag, og han afleverer virksomheden i absolut topform, hvilket blandt andet ses ved, at selskabet forventes at komme ud af 2016 med et meget tilfredsstillende resultat, nævner formanden.

- I vores søgen efter en ny direktør gik vi bevidst efter en forretningsorienteret person, der kan give os inspiration uden for energibranchen, og det har vi fundet i Jacob Vittrup.

- Vi er overbeviste om,at han er den rette person til at sikre den ønskede vækst og værdiskabelse for andelshaverne i NRGi og til at arbejde videre med missionen om, at vi som energiselskab går forrest i omstillingen til et smart og bæredygtigt samfund, siger Eva Ryberg.

Jacob Vittrup bor i Holstebro, men flytter til Aarhus med familien, der foruden hustru tæller to børn.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094