23948sdkhjf

Gaia Solar undrer sig: Topprodukt har det svært

Hjælpeprojekt skal hjælpe solcelletag ud over rampen

Hos solcellevirksomheen Gaia Solar har det overrasket, at der er begrænset efterspørgsel på et af virksomhedens topprodukter, et integreret solcelletag, som man nærmest kan forære væk til eksempelvis boligforeninger.

Det skriver bæredygtighedssitet csr.dk, som fortæller, at Gaia Solar derfor har fået hjælp til at komme ud over rampen af projektet ”Grøn Vækst” under Væksthus Hovedstadsregionen.

- Vi undrer os da over at der ikke er mere interesse for løsningen. Vi har udviklet et koncept sammen med vores partner Sustain Solutions, der gør det muligt at tilbyde kunden fuldt finansierede solcelleløsninger. Det kan lade sig gøre, da det solcelleanlæg, som kunden modtager, tilbagebetales via en andel i anlæggets energiproduktion. Kunden skal med andre ord ikke have penge op af lommen til indkøb og etablering, hvilket jo burde fjerne den usikkerhed omkring investeringens størrelse og den langsigtede økonomi, der kan være en barriere for udbredelsen af solcelleteknologien, siger Gaia Solars udviklingschef, Anders Strange, til csr.dk.

Udviklingschefen glæder sig over, at samarbejdet med Væksthus Hovedstadsregionen allerede har givet pote i form af en styrket kundetilgang. Det skyldes ikke mindst en ny strategi om at gå fra at være solcelleproducent til at være leverandører af klimaoptimerende helhedsløsninger, skriver csr.dk.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094